Forumet - Vad ska jag hitta på till Alla hjärtans dag? Ge förslag!!

Vad ska jag hitta på till Alla hjärtans dag? Ge förslag!!

5764 0 42
Nu är det så att tydligen för att jag är kvinnan i dethär förhållandet ([mad]) så är det min uppgift att hitta på nåt som jag och min pojkvän kan göra, på alla hjärtans dag. Har inga idéer alls, uhu. Förutom kanske middag eller nåt sånt.

Ge tips!! NU NU NU, tack i förväg sötbollar!

[love]
enhimmelskdrog:

Blivande_japan: orka va romantisk å sån skit


Skit ner dig för att inte vara romantisk då. [zzz] eh nä men behöver ej vara romantiskt, bara något att göra, som är utöver det vanliga.


Fast lär nog bli underbart hursomhelst.

Kakaoxo:

honolulu: bli gravid och avslöja det då


kaka kan bli gravid, teenage pregnancy osv [badgrin]


respons:

Göra slut. [y]


never [cool]

Spana också in:

din pojkvän kan göra något för dig istället. här är en hjälpsam guide på vad han kan göra:

1 Klä ut dig till en stor kväll
flesta tjejer älskar att klä upp för en stor utekväll. Säker på att de älskar att spendera timmar att göra sig vackra men de älskar också att se hur bra ni alla ser spiffed upp. Ta henne till en pjäs eller en konsert – någon ursäkt för att du ska sätta på en kostym och slips och påminna henne om varför hon lockade så att du är i första hand.

2 Ta henne till en sexig film
Det är det semestertider och det innebär romantiska filmer för vuxna är på väg ut – ta henne för att se en film hon gillar mest. Ja, jag vet, tror att du förmodligen är det bara en “chick flick” men hey, om det blir hennes varma och brytt sig om att se Jude Law hånglar med en vacker motspelerska vem är du för att klaga?
Om du inte kan hitta en spelar som hon gillar hyra något romantisk, sexig och utländska. Den franska göra särskilt bra filmer med vuxna tomter, och ja vuxen kön, hanteras på ett smakfullt men otroligt sexig sätt som kommer att få din tjej redo att gå före på bio ens över.

3. Shoppa underkläder tillsammans med tjejen
Kom inte hem med några röda eller ljust lila par skrevet mindre trosor lindade upp för henne att missfoster över. Nej, här är tanken att få er båda glada med äventyret i underkläder shopping. Gör en eftermiddag med det.
Kolla både varm och liten butik som säljer den dyrare europeiska saker också som en av de nya “flicka vänligt” sex butiker som säljer allt från falsade strumpan till den senaste sexleksaker. Medan du ändå håller på, köpa en ny sexleksak tillsammans – Låt henne välja. Med den tid du kommer hem kommer hon att båda är redo att modellera underkläder för dig och använda leksaken.

4. Överraska henne med middag och ett varmt bad
Säg att du ska ta hand om middag för en förändring. Om du inte kan laga, köp några fina saker på din lokala ICA affär och ordna dem fint. Skapa en bra atmosfär med ljus och några festliga drinkar, eller en stor flaska vin. Säg åt henne att ringa när hon är på väg så att du kan överraska henne genom att köra ett varmt bad.
Använd bubblor (om du köper henne en ny stor doftande tvål), tända ljus, och är man riktigt romantisk, strö rosenblad från dörren till badrummet …

5. Tillbringa en kväll med en Red Shoe Diary och en stor flaska vin
Ja, de är ganska tam i jämförelse med din favorit porr, men “Red Shoe Diary” filmer är ganska krati jämfört med vad de flesta kvinnor använder för att titta. Berättelserna är lite fånigt, men skådespelarna är bra att titta på för båda könen.

Och jag garantera efter en kväll där du körde henne ett varmt bad (som du kan ha delat), och du gjorde (eller väckts i) en stor middag, efter ett par av dessa filmer – tro mig – hon är redo att dra dig av till sovrummet, vara redo att göra ditt drag!

källa: http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=293554
honolulu:

verkade som att du tyckte att mitt tips hade varit ett bra tips om det varit aktuellt, eller hur? [smile][smile][smile] du uppfattade inte det som trams, utan seriöst, eller hur? [smile]


uppfattade det som trams, just därför svarade jag sådär åt kaka för hon vet att jag ej är seriös! [party]

HK Berghdal:

kan ni inte ha sex då?


det är nog en självklarhet [cool]

Angeleyes:

Du kanske ska börja med att säga vad ni tkr är kul/intresserade av o vad det fåpr kosta


runt en 500kr, har ej råd att slösa mer. Problemet att hitta på nåt är att det inte finns så mkt att göra när vi bor på åland. Det som vi har gemensamt är väl att se på film,mysa och musik.

Lilla Lady:

Spela WoW tillsammans och skicka små gulliga Box of Chocolates och Bag of Heart Candies till varandra. Samt ta en promenad genom ert favoritställe i spelet, kanske bara Stormwind helt enkelt eller det vackra Nagrand?
glöm inte att skicka massa /kiss och /flirt också!


hatar wow [mad] men han har börjat spela det igen [sad]