Forumet - Vad ska jag rösta på?

Vad ska jag rösta på?

4492 0 38

Spana också in:


s1cce:
aha okej! för vårt förbund stöttar honom, df jag undrade, han var hos oss för några dagar sedan faktiskt. mm förstår! 
Ofan sa han något bra? Sett via byggnads att han har varit ute på lite byggen osv runt om i landet, men antar att det är stor byggen med mycket folk. Vi är relativt små så oh well han fick en röst av mig! 

Blivande_japan:
berätta mer om vad du ser som till din fördel
En fri värld, att det enbart bör finnas ett land i världen, gemensamt ansvar för allt som händer världen över. Anser att utbyggnaden av EU är en bra start på den långa vägen, gemensam valuta och allt vad det innebär. 

Fri rörlighet världen över.

avskaffandet av religioner (är det ens möjligt? inom tusentals år kanske) Samtliga människor världen över skall leva efter ett och samma regelverk. Brottslingar skall behandlas lika överallt. Människor i sin helhet skall behandlas efter lika rättigheter, män och kvinnor skall behandlas helt jämställt. Vare sig människor är svinrika eller urfattiga, alla skall beviljas skattefinansierad sjukvård världen över. 

Alla skall tala engelska, varenda jävla jordbo. 

Fler enkla arbeten. Att alla skall ha en universitet-examen för att komma någonstans i livet är helt jävla absurt. Jag överdrev, ja. Men snart ser samhället ut på så vis.

Är för en nedskärning av kärnkraften, ser gärna fler miljövänliga alternativ så som vindkraft och solceller. Mer pengar åt miljörelaterad forskning och utveckling.

Enklare regler i näringslivet. 

Mindre fokus på pensionärerna, mer fokus på unga.