Forumet - Vad ska man äta efter träning?

Vad ska man äta efter träning?

986 0 19

Spana också in:

hönzgoggel:

Nu menar jag inte precis före, utan snarare 1,5-2h innan. Ser ingen fördel med att äta precis innan.


Ja det är då jag äter min stora portion.
Man är så svulten efter jobbet och så kommer man hem så står maten på bordet, jätte bekvämt och jätte dumt att byta bort anser jag.

Jag äter gröt på morgonen så blir lite tradigt att äta gröt två ggr om dagen, räcker med en.

Ingen som nappar på banan och keso?
förmodligen som ganska ensam tränings fanatiker här i min ålder så ger jag er rådet att inte bara äta mat efter träning utan att bygga upp ett välformat program, visst är det i komplicerade laget men träning är inget som man ska ta för givet som man kan göra en gång och sen är man "biff".

De flesta små pojkar i åldern 10-15 får i vissa perioder testosteron förhöjningar så att deras muskelmassa ökar, med detta så har vissa en fördel men med träning och att upprätthålla en god muskelfunktion så krävs det så långt ifrån godis, alkohol och redbull som man kan komma, ni som kör denna vana och tror er kunna träna till er muskler under veckan och supa i er en massa på helgen och ändå bli super starka kan jag bara skratta åt!

för att fortsätta en god muskeluppbyggnad efter pubertets åren så krävs det en balanserad mängd av de flesta vitaminerna och mineralerna vilket de viktigaste blir Vitamin C och kalk som finns i apelsiner och mjölk, protein är ett lika så fruktansvärt viktigt ämne som spelar en nästan 100% roll i om du ska växa! protein från kyckling, ägg och fisk som till exempel lax är väldigt bra, den ger snabb muskel stimulans till skillnad från soja och mjölk och billiga protein pulver som innehåller diverse skit* mjölk är en bra produkt så länge du håller den borta från träningen, men att blanda gärna ut den med proteinpulver gjorda på ägg eller kött.

Kolhydrater i långsam form är också oerhört viktig, energi drycker innan träningen är rent självmord då du lika gärna kan gå hem och sova, energin räcker en liten stund men ger ingen bra effekt, kom dels ihåg att om du ska träna så ät ungefär 3 till 2 timmar innan och ät rikliga mängder kolhydrater, grönsaker och en liten del protein.

Fett är också en produkt som är rent livsviktig för träningen om du vill upprätthålla samma tillväxt, den används likså till träningen som bränsle men också för att din kropp ska klara av lyften, det visar sig genom att signaler från hjärnan skickas till musklerna, har du ingen fett så blir det som att skicka elektiricitet i tomma intet vilket stimulerar färre muskelfibrer.

om ni inte tror mig så gå gärna in på Youtube och var lite kritiska när ni slår in namnet bodybuilder med ordet young/ 10-16year old etc. pojkarna är ena stackars bort tappade jävlar som tror att de har muskler tack vare lite mänskligt anabola som håller igång dem en stund, deras utseende i framtiden kommer vara lika med noll och de kommer i största chans att inte bli i närheten av bodybuilder karriären.


Träning är inte den enda faktorn!

Mat! och sömn inte minst är de nästan viktigaste faktorerna!

ni som tror på stretchingens underverk kan dra nåt gammalt över er*