Forumet - Vad ska man göra?

Vad ska man göra?

2547 0 22
Hej, det är så att jag och en tjej har träffats en gång utanför skolan då gick vi till ett ställe med 2 andra och det var roligt och vi gillar varandra så vi hade tänkt att göra något bara hon och jag, men ingen av oss vet vad vi ska göra har ni några förslag (13år och vill INTE gå på bio)

Spana också in:

Zapetta:

Nu är det ju tillräckligt varmt för att ha picknick så det röstar jag på.


Du vet inte vart jag bor...

Iiaf så är det i östersund och just nu när snön håller på att smälta bort ser det ut som ett helvete om man ska ha picknick någon stans..YaBasta:

dra henne i håret till din grotta


Skärp dig, har ni inget bättre för er i era liv eller?[confused]
GlaedrsEldunari:

Allt möjligt men asså vi typ hänger och sånt..


Vet att det kanske är en överraskning men tjejer gillar att göra ungeför samma saker som killar, speciellt om det är med en kille dem gillar [wink]

Spela fightingspel på x-box och låt henne vinna lite, det är viktigare att ni har kul än att du visar hur grym du är på spelet.

Kolla kul klipp på youtube, tjejer har humor och kan skratta med.

Gör saker du tycker är kul, gillar hon inget som du gillar kommer ni nog inte passa så bra ihop ändå.
GlaedrsEldunari:

vad ska man säga dårå?


Visst, asså det viktiga är inte att hitta på en bra anledning, utan att du frågar överhuvudtaget. Du kan fråga om hon vill gå på promenad och mata änder, gillar hon dig kommer hon säga ja ändå för hon skiter i vad ni gör, bara ni gör det TILLSAMMANS.

Annars gå på kafé, eller djuraffären, eller fråga om hon vill hjälpa dig sortera dina kläder.. Det måste inte vara något speciellt, det viktiga är att ni har tid att småprata.
GlaedrsEldunari:

13år och vill INTE gå på bio)


varför inte bio? det är ganska enkelt och efter bion kan ni ju gå hem till dig exempel o då kan du bjuda på fika o mysa eller spela nått spel.
Enligt mig tycker jag bio är en väldigt bra grej att göra, det är vanligt och de flesta gillar att titta på film, sen pratar man om filmen o diskuterar, man får nått gratis o prata om. [bigcheers]
Blev dissad[cry][cry]

Och det var dumt av mig att ens gilla en tjej i min klass för det har ju varit lite stelt.. Och nu är en av mina bästa kompisar tsm med henne, Och när jag sa för länge sedan att hon gillade mig blev han arg på mig.. ibland är han så jävla dryg. However.. Så även om ni inte är intresserade så vill jag att ni ska kolla på det här :

Hon skrev alltså till mig som anledning till att hon helt plötsligt var typ "Jag gillar ingen" Och jag frågade ju varför och så efter som hon innan sagt "Gillar dig<33" osv. Hennes svar blev iaf ungefär (Kommer inte riktigt ihåg)

"Typ under den här tiden tog min farfar självmord och bla bla kommer inte ihåg och att hon hade haft det jätte jobbigt och att det hade hänt något som "Kommer krossa hennes hjärta om hon säger det" Då tänkte jag "jaha om du kan tänka på det som du uppenbarligen gör eftersom du skriver att dit hjärta skulle krossas" Jag tänkte att hon kanske hade blivit våldtagen eller något men jag tror inte hon har det.

Jag tyckte att hon kunde säga vad saken var men det sa jag inte till henne.

^ Känns som en lögn tycker jag vad tycker ni?

Det känns som att hon ljög för mig hela tiden och ändå inte eftersom hon skrev ju typ att hon gillade mig.. Hon sa ju att hon ville träffas och sen helt plötsligt och jag menar verkligen plötsligt det var liksom poff och hon svarade inte. Jag har tänkt på om det var att Wille (killen som hon är tsm med atm) Men jag vet inte, har ni något som ni tror kan ha hänt?

När jag berättade för min kompis att jag var kär i henne för längesedan sa han att han också blev det ungefär 1,5 vecka senare, efter 4 veckar blev min kompis Wille kär i henne. Efter att jag berättade för wille att hon gillade mig började han hålla på med henne jätte mycket. Så det kändes som att det var en tävling för han, och nu är han kaxig för han vann. Och han sa att en annan kille i vår klass höll på med henne och jag har inte ens märkt av det men tydligen tycker han att det är helt okej att hålla på med andras tjejer men inte om någon håller på med hans..

Några frågor? Vill gärna se vad ni tycker om situationen.