Forumet - Vad ska man göra med återfallsförbrytare?

Vad ska man göra med återfallsförbrytare?

715 0 43
Ni vet sånna som typ inte vet vad som e rätt o fel, pundar, e eländiga och aldrig kan göra nåt rätt. Som e dömda för typ skadat många brott och suttit inne halva sitt liv. Är det verkligen rätt att ha dom i finkan? Känns verkligen totalt meningslöst. Vad kan man göra med sånna?

Spana också in:

Sheriffen:

Problemet är att vi släpper ut dom när dom ändå bara kommer fortsätta begå brott. Livstids fängelse utan chans till benådning, tack.


Vet ej om jag tycker det e rätt. Uppenbarligen fattar de inte hur man ska bete sig. Föreställ dig själv att ditt beteende inte accepterades av samhället och att du gång på gång blev satt i fängelse för ditt sätt att vara. Du själv tycker att det är helt orättvist och fattar inte varför.
Tilda1988:

Föreställ dig själv att ditt beteende inte accepterades av samhället och att du gång på gång blev satt i fängelse för ditt sätt att vara. Du själv tycker att det är helt orättvist och fattar inte varför.


Så om det är mitt sätt att vara att mörda människor men jag tycker det är rätt för mig så ska jag självklart dömas till livstid och aldrig mer släppas ut.