Forumet - Vad ska man göra medans man ännu är ung?

Vad ska man göra medans man ännu är ung?

917 0 10
Ja, vad finns det som var man/kvinna bör uppleva innan det är för sent? Vill ha råd i stil med "Jag ångrar att jag aldrig..." för att undvika att själv hamna i samma sits senare i livet. Med "ung" menar jag allt ifrån när man är 5 tills innan man går i pension men specifiera i ditt svar när det är "för sent" så att säga.

Spana också in:

Se världen! Backpacka med vänner i Asien, båtluffa i Kroatien, ha stripptävlingar i Ayia Napa, upplev världens coolaste djurliv på Galapagosöarna, åk med de rosa bussarna genom osäkra ställen i Afrika, käka kobajs på torghandeln i Tanzania, gå på suspekta barer och flörta med ännu mer suspekta "damer" i Bangkok, bestig Machu Picchu.. osv.

Det kan man göra när man blir äldre också (min moster är en sån äventyrsmänniska), men det känns mer spännande att resa när man är ung och oerfaren av världen.
MISSTAG! Gör misstag, var äventyrlig! Bry dig inte om huruvida det du gör är pinsamt.

Hångla med den där snyggingen på nästa fest (om snyggingen vill förstås), ta tåget till kärleken 10 mil bort även om du har matteprov den dagen. Gör galna grejer. Det är dem du kommer att minnas.