Forumet - Vad ska man göra om man är trött på att leva i ett samhälle med pengar?

Vad ska man göra om man är trött på att leva i ett samhälle med pengar?

1638 0 52

Spana också in:

Motborgare:

Om du nu vill avskaffa pengar så krävs det ju ett socialistiskt samhälle, alltså organiserar du dig i någon av de många organisationer som jobbar för ett sådant. Några exempel:

Syndikalistiska Ungdomsförbundet (SUF)

Revolutionära Fronten (RF)

Antifascistisk Aktion (AFA)


Det du gör med detta är att du går med något som ändå lever i detta samhälle.. och som har pågått i år och inte hänt ett piss.. dom har fått en spricka i berget, inte mer.

Du kommer ändå vara tvungen att jobba på det jobb du har fått (kan vara världenshelvete) och tjäna pengar för att överleva.
xparn:

Du kommer ändå vara tvungen att jobba på det jobb du har fått (kan vara världenshelvete) och tjäna pengar för att överleva.


Ja, men jag kan känna att jag gör något för att förändra min situation. Jag kan snatta när pengarna inte räcker till, jag kan maska på jobbet och stjäla från kassan för att dryga ut den pissiga lönen, jag kan ockupera hus för att påverka min bostadssituation, etc. Jag gör hellre min del i klasskampen än att bara sitta på min röv och sura.
Motborgare:

Jag kan snatta när pengarna inte räcker till, jag kan maska på jobbet och stjäla från kassan för att dryga ut den pissiga lönen, jag kan ockupera hus för att påverka min bostadssituation, etc.


Okej :)
Jag skiter i allt nu, ska leva efter det jag tror på och vill ha =D

skitliv:

pengafixerat samhälle, är va de e. fyfan[sad]


Allt är pengar, pengar är allt... Och de som har pengar är glada eftersom dom har detta... och släpper inte iväg denna chans när dom har allt.

Dom dödar en istället.~ typ