Forumet - vad ska man göra om man har blivit misshandlad o våldtagen när man var barn

vad ska man göra om man har blivit misshandlad o våldtagen när man var barn

2400 0 44
vad ska man göra om man har blivit misshandlad o våldtagen av några i ens familj när man var barn och hade glömt bort det. förut kom jag bara ihåg en gång min pappa hade slagit mig för det var så nyss. det var när jag var 14 lr 15. men nu har jag tänkt mera o kmr ihåg saker som hände för längesen. att min pappa våldtog mig mkt när jag var barn och slog mig, men han tvingade mig att inte säga något om det så jag glömde bort det... kanske dfr jag var så konstig när jag var barn och inte ville prata med någon. och min mormor som jag var hos ibland har också slagit mig mkt när jag var barn. min mamma har skrikit åt mig o hotat mig med att slänga ut mig och sagt att jag är ful o tjock. o när jag fick mina betyg i skolan första gången sa pappa att det var jättedåliga o blev arg på mig fast jag sj var ganska nöjd.

Spana också in:

jag tror att man måste hantera det internt först, måhända destruktivt, och med lite positiv inverkan från yttre organ kan man morpha detta till en storslagens faktor i ens person. men det tar år, och känslorna måste få forma sig själv. viktig är att ej mista förankringen i vardagslivet som delas med medmänniskorna.

det går att påverka aktivt, men den ständiga passiviteten är den som främst verkar.
ennie:

han är död nu ^^ det 'är skönt hatar honom


ahh skönt att du slipper honom [smile] hat kan vara en skön känsla, man kan använda detta hat både konstruktivt och destruktivt [cute]

ennie:

min mamma har skrikit åt mig o hotat mig med att slänga ut mig och sagt att jag är ful o tjock. o när jag fick mina betyg i skolan första gången sa pappa att det var jättedåliga o blev arg på mig fast jag sj var ganska nöjd.


Idiotier, visste inte [sad]
soundsystem:

Skaffa eget, se till att komma därifrån - om det så innebär att du får bo hos kompisar. Ingen idé att bo kvar med människor som påminner dig om gammalt elände. Hantera det genom att ta tag i professionell hjälp, men bo inte kvar i skiten.


ska flytta så fort jag kan ^^