Forumet - vad ska man hitta på på kvällarna?

vad ska man hitta på på kvällarna?

3483 0 22

Spana också in:

Kan ni inte måla banderoller och hänga upp dem över bilbroar med vägar under? Det är jätteroligt. Eller så kan ni plantera växter i offentligheten, typ bärbuskar. Det är trevligt.

Jaha, hemma var det. Men banderollerna kan ni måla hemma, i varje fall. Ni kan baka, spela datorspel, klippa nya frisyrer på varandra, tillverka kläder, eller i alla fall trycka mönster eller texter på tröjor... Roligt.

Jag skulle i varje fall göra detta ovan som sociala aktiviteter om jag hade vänner.
Ni kan lära er att göra grejer, typ, sticka halsdukar. Är phett roligt. Ni kan lära er språk. Helst ett med ett nytt alfabet till. Phett roligt. Ni kan laga invecklade matgrejer också, smörgåståra med olika fyllningar, kanske. Någon av dessa grejerna måste ni båda finna tilltalande, i alla fall!

Sedan kan ni ligga. Måste ni ha en ursäkt för att ligga, kan ni inte bara ligga.
gowsegrowdan:

mer romantiska saker... inte bara roliga saker..


Vet knappt vad romantik är, så jag är nog fel person för att hitta på sådana aktiviteter. :( Vad gör en aktivitet romantisk? Varför vill ni göra romantiska aktiviteter? Upplys mig, jag förstår inte. Är socialt bortkommen och umgås aldrig med människor.

Ni kan ju börja gilla primitivism, hänga på primitivismbloggar. Rosseau gillade ju sådant, lite, och han förknippas väl med romantiken. [cry]

ninna:

Pärlplatta.


Detta äger också. Fast man måste limma upp dem sedan, också, annars gör man fel!

Ni kan skriva jättedåliga eller mediokra eller bra låtar, om någon av er kan spela instrument!

gowsegrowdan:

d behöver inte leda t sex.. bara man har d mysigt UTAN det? eller har du aldrig haft det kanske?


Alltså, saker man kan göra medans man kelar? Läsa braiga/roliga böcker? Spela datorspel som är turbaserade, typ? Att baka och hetsäta sedan är mysigt, tycker i alla fall jag.
gowsegrowdan:

har sett massa filmer.. börjar tröttna..


Alltså, för mig har det alltid varit så att saker man kan göra har kommit naturligt, eller otvunget, om jag varit i ett bra förhållande. Väljer man sig hellre till ett nätforum fullt av främlingar som inte har en aning om vad vare sig du eller din pojkvän tycker är roligt, istället för att prata med sin partner om saken, ska man kanske rannsaka sitt förhållande och ifrågasätta hur bra det är, om man inte har mer gemensamt än att titta på film. Det hade i alla fall jag gjort.

Vad har du och din kille annars för intressen? Kan ni inte göra något av det hemma? Laga mat är mysigt, spela spel är mysigt, finns ju massa saker som är mysiga. Det ska bara komma naturligt
gowsegrowdan:

drf jag kanske vill va me han... d räcker med 2-3h om dagen ?


Haha men va. Hur ofta träffas ni? Jag kan förstå att du inte vill att han sitter och spelar om ni bara kan hänga med varandra en gång i veckan eller mindre än det, men om ni träffas flera gånger i veckan så är det ju bara taskigt. Varför får han inte spela sitt spel? Du kan väl göra något annat så länge han vill spela? Stackars kille.