Forumet - Vad ska man va på halloween?

Vad ska man va på halloween?

2909 0 6
Tror du hade passat som varulv, men det är nog väldigt mycket att göra i sådant fall.

Finns ju olika figurer man kan kläda ut sig till. Man kan göra mycket med smink, kläder, hår osv... Men att göra masker kan ta rätt bra med tid om man vill göra en riktigt bra så den ser bra ut och samtidigt är smidig att använda, så det kanske inte är någonting att rekommendera.
Relaterad bild

Tycker att vampyrer kan vara fräcka men man får nog göra någonting utöver det vanliga på något vis, så det inte blir den tråkiga gamla vanliga looken som allt så väl känner igen.

En gast kanske.

Varför inte sätta in en mängd löshår och färga och bli Sibella? Tycker att det är coolt. Smink, kläder och färg. Det enda som krävs, sedan vet jag inte hur mycket så mycket löshår går på i och för sig Censur Sedan är det ju göörviktigt att leva sig in i figuren eller rollen man har valt när det väl är dags för partyt, om man nu är ute efter att göra karaktären mer riktig och levand vill säga.
Bildresultat för scooby doo and the ghoul school sibella
Relaterad bild

Går ju ändå fort att sy-ihop någon lång klänning som exempelvis på ovan bilderna då de är mycket hängandes och inte perfekta, snarare det motsatta med rivna delar och så vidare.

Spana också in:

Rödluvan? Körde på det förra året, hade svart klänning med svarta strumpbyxor, beställde en rödluva härifrån: https://www.partykungen.se/sammetscape-rod.html - och klippte kappan kort så den slutade vid midjan ungefär och sen hade jag svarta klackar. Jag målade också fyra ärr på ena kinden (Super basic var ärren, målade dem med en kajal och fyllde i dem med lite svart och röd ögonskugga sen la jag till låtsas blod med en topps. Hade denna som inspiration men som sagt gjorde inte så avancerat som på videon: https://www.youtube.com/watch?v=DHKC_7ueJ9U&t=3s