Forumet - Vad ska ni göra i höst?

Vad ska ni göra i höst?

8287 0 50

sökte kriminologi 1 i malmö, 30p. sen sökte jag juridisk översiktskurs 15p & socialrätt 15p om jag mot förmodan inte skulle komma in men det gör det. såg bara fattigt ut m 1 kurs. dock alltid bara sökt 1  Förvirrad jaja. hoppas på att flytta o få 1 liv i höst med. kanske bli glad om man har tur.

Spana också in:

24/7: Sitter och har megaångest angående om jag ska plugga i Uppsala eller Göteborg. Om det blir Göteborg så blir det Grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem, musik och om det blir Uppsala så kör jag på Medie- och kommunikationsvetenskap A. Tror jag. 
inte lätt sånt här! sökte i torsdags, har nästan glömt bort vad jag sökte :s haha. hoppas du lcykas bestämma dig!

penja: inte lätt sånt här! sökte i torsdags, har nästan glömt bort vad jag sökte :s haha. hoppas du lcykas bestämma dig!

Haha, nä eller hur, jättesvårt om man inte har någon direkt plan och inte kan bestämma sig. Har anmält mig på sex grejer, kommer väl rangordna dom i olika ordning ända tills 23:59 typ. Får se hur det slutar! 

sökte:
1. socionomprogram i sthlm (med möjlighet att delvis komma in via prov/intervju, annars äre omöjligt att komma in på socionomprogrammet i sthlm och det är ändå här jag vill bo)

2. kandidat i kriminologi

3. sociologi 2 su

4. sociologi 2 sh

min plan är att veta vad jag vill göra till VT14. alltså program.. plugga stenhårt på högskoleprovet till hösten.. och sedan kunna välja och vraka (typ) i vår. är färre som söker då också så krävs mindre för att komma in på HP.