Forumet - vad ska ni göra på påsklovet?

vad ska ni göra på påsklovet?

4498 1 29

Spana också in:


moonchild_186: personligen, ska jag åka till min farmor och låta henne lära mig göra smycken.
Låt mig följa med Oskyldig jag kanske också ska passa på och göra det som jag skjutit upp att göra hos en väninna till familjen.. började med att jag fotade hennes smycken sen har hon alltid sagt att jag borde komma. Men jag är för bekväm hemma. Pratade om smycken i veckan faktiskt, då jag har ett liggande ofärdigt.
Vet inte när det är men jag skulle nog vara ledig då jag hörde att chefen ska ha tagit ledigt. Kommer skriva berättelser, fota och filma. Måleriet har jag gjort en kort paus med, behöver mer bilder att studera. Syrran kommer inte vara hemma men småbarnen lär komma och förra året var det bara ett, nu är det två plus en hund. Och födelsedagar tre stycken. Suck, bara jag får ett påskägg med kanske en bok i är jag nöjd. Som det alltid varit, måla ett ägg och sen ge upp. Jag vill titta på en häxa i familjen också men då kanske jag behöver åka till Movieline. Suck.

Smörgåstårta ska jag göra och dekorera muffins! Mitt mål med bakning är silviakakan men den går ju inte och dekorera. Muffins går inte och baka men dekorera..