Forumet - Vad ska vi göra med våldtäktsmän?

Vad ska vi göra med våldtäktsmän?

3027 1 193

Spana också in:


Sheriffen:
Vi får väl utgå ifrån vart personerna är medborgare? En irakisk medborgare som begår en våldtäkt skickar man ju tillbaka till Irak. En svensk medborgare skickar man in i ett svenskt fängelse.
Det eliminerar inte ursprungsproblemet.. De kommer att fortsätta att ägna sig åt de aktiviteterna. Är det ej bättre att tillsammans komma överens om att utplåna problemen en gång för alla? 

Sheriffen:
Vad är ursprungsproblemet?
Enligt dig är det deras våldtäktsvärderingar. 

Testa att stänga in dig själv i en skokartong (samma princip i mindre skala), de kommer i grupp att ta sig genom väggen och våldta dig till döds.. 

Isolerar vi sverige och ej arbetar för att göra förhållandena bättre utanför så kommer dessa en dag om massa år att invadera landet och våldta varenda en de ser. :s 
De är ju uppenbarligen sjuka i huvudet, alla idioter som våldtar, pedofiler och alla andra som inte har vett nog. Herr H hade säkert kommit på en bra lösning för dem där.
Gud jag känner för att byta namn, känner mig rätt hemsk ibland men hemska människor som inte själva fattar borde ju nånstans förstå att en dag är det slut för dem och det blir inte en snabb process.

S3ON: Isolerar vi sverige och ej arbetar för att göra förhållandena bättre utanför så kommer dessa en dag om massa år att invadera landet och våldta varenda en de ser. :s
Ja steg nummer ett är ju att göra så att dom inte behöver ta sig hit. Men egentligen behöver ingen ta sig hit då det finns massa säker platser i deras närområde. Arabiska värderingar passar inte in i Europa.

Sheriffen:
Ja steg nummer ett är ju att göra så att dom inte behöver ta sig hit. Men egentligen behöver ingen ta sig hit då det finns massa säker platser i deras närområde. Arabiska värderingar passar inte in i Europa.
Så att tillgodose dem med massa blonda kvinnor i form av oskyldiga offer i närområdet är en hållbar lösning? 

Sheriffen: http://www.epochtimes.de/politik/deu...-a1299783.html

Enligt Tyska medier har en 13-årig flicka kidnappats och våldtagits av araber i 30 timmar. Vad ska vi göra åt dessa människor som kommer från Europa med denna typ av värderingar? Ska deras rätt att söka asyl dras in? Utvisas? Få en andra chans?

Tycker det ska va dödsstraff för grova sexuella brott,Korsfästning- Skulle avskräcka nästan alla men det kan ändras till  slavarbete om man hänvisar till gärningsmannens ålder eller psykiska sjukdomar.