Forumet - Vad ska vi prata om??!

Vad ska vi prata om??!

1614 0 40
Behöver nu hjälp av min kära umfamilj!
Ska idag sitta ensam i en bil med min mosters man i två timmar.
Borde egentligen känna honom rätt så bra, då han funnits med i bakgrunden sedan jag var liten, men icke.
Han är norsk, snusare, smått narcissistisk, fd pilot och nybliven jägare. (vi kan alltså inte prata om djur)

Då jag är lite för old för "men vad stoooor du har blivit!"-pratet så behövs det någonting annat. Men vad? Något politiskt är det heller inte tal om, då han tycker att alla världens kulor borde tillfalla honom personligen.
Kommer att sitta som på nålar hela resan. Vill absolut inte prata om mitt liv, men kan möjligen avslöja mina planer på att börja plugga igen.


Så vad ska vi prata om, vädret??

PS. det finns en liten risk att de små krokiga landsvägarna får mig att kräkas i hans nya bil, då han fortfarande inte glömt den gången jag var tre år och kräktes i hans bil så vore detta inte helt bra, men om än ett avbrott i tystnaden.


Image
Myksa:

Ni börjar med att prata det vanliga. Hur man har det, jobbet och närmsta släkten. Men eftersom resan är två timmar så måste man ju inte prata hela tiden. Sitt och småsov efter ett tag...


Kan nog få honom att prata om sitt nya jobb.

Myksa:

Och spy inte.


Kan ej lova. [sad]

Spana också in:

Om varför folk är så dåliga på att ta bort överkörda djur från vägen. De fastnar på däcken.

Eller så kan du säga "En gång så åkte en tjej på UM tillsammans med hennes pojkvän mitt i natten där det inte fanns några lampor. Han körde en lastbil med släp och kunde inte förstå varför lastbilarna som mötte honom blinkade mot honom med varningsblinkers. Men senare märkte de att det stod två män på vägen som försökte lifta. Dock hade de inga reflexer så flickan på Um har ingen aning om ifall de skadade sig. Hon vet bara att hon och hennes pojkvän behövde veja fort som fan och höll på att köra in i en mötande bil samtidigt som släpet låg farligt till."