Forumet - Vad ska vi spela?

Vad ska vi spela?

555 0 31
Det är såhär att jag och mina två polare (en tredje kan eventuellt också vara aktuell snart) är tre stycken grabbar som har spelat WoW en hel del tillsammans, men nu har det bara blivit tråkigt och vi har lagt av helt och hållet. Jag bor ungefär 40 mil ifrån dom just nu då jag precis har flyttat och vi tycker det är skitkul att spela tillsammans över nätet och snacka lite skit på skype, så nu är vi på jakt efter något nytt!

Vår fantasi är väldigt begränsad, precis som hos många andra wow-spelare, och jag vill gärna ha tips på spel som har jävligt roliga och varierande multiplayerlägen! MMOs funkar också för oss, så länge det inte är WoW. Det kan inte heller vara konsol-spel då det är PC som gäller. :)

Har föreslagit CoD: MW2 men en av polarna verkar vara starkt emot FPS spel då han tycker dom verkar väldigt enformiga och alla är i princip rip-offs på CS... Vi har lirat mycket starcraft och väntar på 2an just nu, så strategispel fungerar nog bra. Samma sak med RPGs.

Så ös nu in tips på vilket spel vi ska spela! Basically letar vi efter ett spel där man kan utvecklas som spelare (inte nödvändigtvis i spelet, men att man lär sig något varje gång man lirar), som har någon sorts variation och som framför allt är SKITKUL!

Tackar på förhand för alla svar!

Spana också in:

Los:

Tackar på förhand för alla svar!


Här får du mitt.

League Of Legends 3D MMO Fantasy Medium Medium Great 4.06
Atlantica Online 3D MMORPG Fantasy High High Excellent 4.04
Cabal Online 3D MMORPG Fantasy High Low Good 4.04
Soul of the Ultimate Nation 3D MMORPG Fantasy High High Great 4.03
Dungeons & Dragons Online 3D MMORPG Fantasy High Low Excellent 4.03
S4 League 3D MMO Shooter High Medium Great 4.03
Dragonica Online 3D MMORPG Fantasy Medium Medium Excellent 4.02
TrackMania Nations Forever 3D MMO Racing High Medium Good 4.01
Project Torque 3D MMO Racing Low Medium Good 4.01
Sword of the New World 3D MMORPG Fantasy Medium Very High Excellent 4.00
Los:

Aha, verkar nästan lite likt starcraft. Vad går det ut på om man säger så? Är det som vilket RTS som helst?


finns olika versioner av det. Mina polare anser att man ska utkämpa extremt stora krig mot varandra. (Nej inte 50 units vs 50 units... mer typ 2000 units mot 2000 units + artilleri barrage samt nukes)

Du ska helt enkelt samla massa från mass deposites sedan hålla energin på + för att sedan skita ut en arme och radera en annan spelare eller 2. Eller 11 för den delen.

Sen kan du köra på sjukt stora kartor ex 81 x 81 km. Artilleriskotten på den banan kräver nästan 2 minuter för att komma fram.

Spelet är gjort för att vara lite större än vanliga rts.
Det är sjukt kul om man gillar just storslagenhet :D

Testa =)