Forumet - Vad skulle du göra om du var gud?

Vad skulle du göra om du var gud?

2376 0 38

Skepticdouche:
Logik. Top notch.

Bara för något vi inte känner til betyder det inte att det inte finns. Fanns atomer inte på medeltiden?
Jag vet. Men det blir väldigt konstigt om man ska gå runt och tro på saker man inte vet existerar.

Jo, men inte enligt de som levde då.

Jag tror på troll som äter larver gjorda av tarmludd som lever i dina lungor. Enligt din princip så kan du inte säga emot.
Jag hade givetvis sett till att skapa planeter.
Några som kan ha liv, vore kul om man skapade planeter med liv lite närmre varandra än vad det är IRL så de fara över till varandra.
Jag kommer att ge alla varelser en fri vilja of course.
Jag hade kanske inte agerat om det blev krig och om så hade jag ställt mig på en viss sida, inte nödvändigtvis den goda.
Jag hade låtit de bli så högteknologiska som det bara går, tar de nästan livet av dig själva hade jag kanske skickat ut en varning, vem vet.
Jag finner det naturligt att det finns likväl idioter som genier, vill folk lösa sådana problem så får de göra så på egen hand isf.
Hade vart kul att skapa en värld i stil med Elder Scrolls eller nått, jag hade givetvis skapat flera olika, förmodligen en som denna m.m.

Spana också in:

Om jag var gud är det första som jag skulle göra, om vi utgår från att inget liv finns (skapelsens början), att inte skapa människan. Palla skapa liv för att några av mina skapade livsformer sakta ska utrota både sig själva och allt annat liv runtomkring dessutom. Bara onödig energi som går åt, från min sida.

Och utgår vi bara från där vi är idag, bara stoppa allt krig och få människor att leva i harmoni med varandra och med den värld vi lever i.

Skepticdouche: Vad skulle du göra om du var gud?
1. skulle turnera jorden runt och visa upp mig och bevisa att det är jag som är skaparen och...

2. skulle tagit med mig min enfödde son Jesus för att bevisa för alla tvivlare.

3. erkänna alla mina misstag och bums rättat till dom som ex ondska, svartsjuka, sjukdomar och andra destruktiva egenskaper som människan och även alla djur är behäftade med.

4. hade bums eliminerat alla kontinentalförskjutningar som orsakar jordbävningar.

5. hade bums gjort hela vår planet helt giftfri från alla miljöförstöringar människan har orsakat under de senaste hundra åren.

6. sedan hade jag satt mig ner med min son och vilat mig en stund. Mycket glad