Forumet - Vad skulle du göra om en främling började prata med dig?

Vad skulle du göra om en främling började prata med dig?

1043 0 18

 

Nån som är i ungefär samma ålder som dig. Det är väl vanligast att en kille kommer fram till en tjej, även om det inte är vanligt om ni fattar.. Men tjejer, vad skulle ni göra? :p Om killen typ frågade om ni kunde hitta på nåt nån dag. (har själv varit med om det, han ville ha mitt nummer ;o) Tycker bara det känns konstigt.

Inga kommentarer

Tråden har 18 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Jag har inget emot att främmande människor helt plötsligt börjar prata med mig, vare sig det är på gatan eller på nätet. Det beror som alltid på hur de är och hur de talar. Ibland kan man lära känna nya människor på det sättet och jag bedömer utifrån hur de är om jag vill ha mer kontakt. Jag talar väluppfostrat med alkoholister på gatan dessutom. 

jag skulle anta att personen antingen är sugen på att snacka lite med någon eller vill titta närmare på mig eftersom jag är söt och konstig. det är inte så besvärliga önskningar att uppfylla och jag gillar babbel utan synligt mönster, så jag hade nog stått kvar en stund.

Har inget emot när obekanta kvinnliga varelser börjar prata med mig. De brukar oftast vara trevliga.

Jag älskar när främlingar i samma ålder som mig kommer fram och börjar prata. Jag är väldigt pratsam själv och ställer många frågor och älskar när andra människor engagerar sig i samtalet - har faktiskt lättare för att prata med främlingar ibland, du kan nästan ställa vilken fråga som helst, det finns ju nästan ingen risk att ni stöter på varandra igen om det slutar illa eller så får du en nyvunnen vän. Grymt!