Forumet - Vad skulle du hälst vilja se hoss din partner(utseande samt personlighet, intressen och ägodelar)

Vad skulle du hälst vilja se hoss din partner(utseande samt personlighet, intressen och ägodelar)

1784 1 22
Detta är något som jag funderat på den senaste tiden då jag försöker förstå mig på mina kännslor och drömmar kring att ha en partner och då var detta något som jag delvis kan förklara.

Så, vad frågar jag efter? Jo, jag frågar efter en beskrivning om hur din ideala partner är. Du behöver inte vara extremt exakt eller veta exakt vad du gillar, men gärna allmän information som kan vara kul för andra att veta eller bara om du vill skriva av dig något.

Jag kan ju då börja med att beskriva det lilla jag vet om mina egna preferenser och drömmar kring en eventuel partner.

Vi kan ju då börja med att jag är straight och vill då ha en flickvän, fast det tror jag inte är något nytt. Då jag är lite naïv I mina drömmar så vill jag ju då hälst träffa någon som inte kommer bråka med mig, vara jobbig eller tröttna på mig då jag vill ha en person att dela mitt liv med. Detta inebär perfektion via imperfektion, någon som är perfekt igenom att inte vara perfekt. Men för att inte gå in på det så kommer lite tankar rent allmännt om hur denna person skulle vara.

I utseande är jag gamska öppen, alla ser olika bra ut på orlika sätt, och hälst vill jag ha någon som jag alltid kommer finna lika vacker som söt. Detta skulle kunna inebära långt orangt, mörkblont eller mellan brunt hår med klara, "djupa", blåa eller gröna ögon. En relativt smal men "feminin" kropp med passande proportioner och relativt god symetri. En klädstil som är lika feminin och vacker som maskulin och casual. Jag är inget större fan utav det som idag är mainstream och drar mig mer till tjejer med en mer killig/nördig stil, men detta är på rätt person.

personligheten är jag lika vag och petig som alla män; trevlig, intressant, lagom smart, god humor och omtänksam. Jag drar mig ifrån radikala eller ensidiga mäniskor så som tex pluggnördar, gemene tonnåring och nördar, generelt. Balans där är viktigt.

Intrssen och hobbies är lika osanolika hoss den moderne tonnårstjejen som det är att vinna på lotto. Att en tjej älskar sci-fi, anime, romantiska serier, min udda rock musik smak(FOB, Paramore, gorillaz, mumford and sons) och vapen är knappast vanligt bland tjejer. Desutom så skulle jag även gilla om denna teoretiska person skulle gilla spel och airsoft, samt gilla star wars och cosplay så mycket så att de skulle spendera 3-4000kr på vad som igäntligen är en ficklampa utan att tycka att det är en dålig investering då de vill ha den för en dräkt de skulle vilja ha flera år frammåt, är inte häller specielt sanolikt.

Så, det är typ det jag kan formulera någurlunda. Och ja, när man hör mig så är det kanske inte skummt att jag är singel, och kommer vara det I flera år till, men när man väll tänker vad man faktiskt drömmer om så är jag antagligen inte skummare än gemene man. Kalla mig en loser om du vill, men jag är I alla fall ärlig.

Vad tror du dock? Vad vill du ha I en partner? Vad är dina värderingar och drömmar? Detta bör vara fördomsfritt då detta är personliga drömmar och har inget att göra med någon annans åsikt att göra, så var snäll och respektera allt som inte är pk eller brytter normer/dina åsikter.

Tl;Dr :
Jag är nörd. hur är din dröm kille/tjej? Var trevlig och kritisera inte varandra.
Ägodelar är nästan helt irrelevant. 

Utseende är svårt att säga exakt vad jag letar efter. Det handlar om helheten. 

I personlighetsväg vill jag ha gemensamma intressen (behöver ju självklart inte vara till 100%, men så man kan umgås), närhet och en del saker som är svåra att få ner som ord. 

Sen finns det en rad olika saker som kan påverka som man kanske inte alltid tänker på, vilket gör det så svårt att försöka måla upp en drömpartner. 
Jag skulle vilja säga att jag måste dela humor med personen för att det över huvud taget ska funka. Personen kan inte vara lättkränkt får då blir det ett hejdå direk. Gärna att mänskan förstår ironi då det är så jag pratar till 60 % av tiden. 

Gärna inte heeelt olika politisk åsikt från mig. Spelar igentligen ingen roll men vill gärna dela värdsbild :3

Jag attraheras till både tjejer och killar. Vet inte hur personen "ska" se ut då jag attraheras av olika drag hos olika personer. Gillar allt kan man nästan säga. Gillar t.ex blå ögon, bruna ögon osv... men kanske inte en kompination av något med något annat om ni fattar vad jag menar?

och något jag faktiskt inte hittat hos någon mänska jag träffat (ta inte illa upp för er jag känner osv) att man är väldigt spontan. Att man kan samma kväll vid 7 säga, aaa vill du ses om 40 minuter och sedan göra det. Eller att man bara hänger i någon / några timmar utan att planera 8 dagar innan att nu ska vi ses osv... det skulle vara rena drömmen. Jo har hittat en person som gör så. Min syrra haha x) 

Inser nu att jag har beskrivit den perfekta kompisen x) men i ett förhållande ska man väl sträva efter att vara varandras bästavänner antar jag. 

Spana också in:


penja: Varför ska hen inte bry sig om politik?
Jag är inte intresserad utav politik. Jag läser om det som händer för att hålla mig själv uppdaterad (Läser om svensk -, amerikansk -, och polsk politik regelbundet) men går inte in på diskussioner på diverse sociala medier för att försvara någon ideologi. Har inget ställningstagande till ett visst parti eller ideologi. Jag skulle inte se mig själv som kompatibel med någon som har det intresset.


penja: Och varför tycker du extrovert är någonting dåligt?
Det är inget dåligt. Är själv introvert och det hade väl varit lättare att vara "synkade" med varandra om båda är introverta. Så inte något parti behöver kompromissa. 

Kudhos:
Jag är inte intresserad utav politik. Jag läser om det som händer för att hålla mig själv uppdaterad (Läser om svensk -, amerikansk -, och polsk politik regelbundet) men går inte in på diskussioner på diverse sociala medier för att försvara någon ideologi. Har inget ställningstagande till ett visst parti eller ideologi. Jag skulle inte se mig själv som kompatibel med någon som har det intresset.
Jag kan inte förstå hur man kan eller vill hålla sig ifrån att ha åsikter kring det man läser om. När jag träffar någon är de ofta de tankar och åsikter hen uttrycker som utgör en stor del av vem personen är. Jag intresserad av människor som är engagerade i vad som händer runt omkring oss. Å andra sidan kanske du också anser att du är det? 
Jag är en sån där som bara bubblar över av ilska eller sorg när jag läser om orättvisor. 

Kudhos:

Det är inget dåligt. Är själv introvert och det hade väl varit lättare att vara "synkade" med varandra om båda är introverta. Så inte något parti behöver kompromissa. 
Jag formulerade dåligt. It makes sense. 

penja: Jag kan inte förstå hur man kan eller vill hålla sig ifrån att ha åsikter kring det man läser om. När jag träffar någon är de ofta de tankar och åsikter hen uttrycker som utgör en stor del av vem personen är. Jag intresserad av människor som är engagerade i vad som händer runt omkring oss. Å andra sidan kanske du också anser att du är det? 
Jag är en sån där som bara bubblar över av ilska eller sorg när jag läser om orättvisor.
Jag vill höra om annat än politik. Jag vill höra om folks hobbies, drömmar, förflutna. Jag lyssnar hellre på vad en person skulle göra om de fick ett blankt pappersblad och 50 olika pennor i olika färger. Skulle de skriva något? Rita något? Kanske kladda ner sina tankar? Jag lyssnar hellre på vad en person har läst för böcker och varför någon var bra/dålig. Eller om någon konsert de gick på som verkligen lämnat ett intryck på. 
Jag tycker det är väldigt intressant att lyssna på folks passioner, fritidssysselsättningar,  och vad de brinner för oavsett ämnet. Via det bygger jag min uppfattning av någon. Jag skulle kunna gå med i en bokcirkel utan att läsa böckerna, bara för att titta på hur andra pratar passionerat om boken de nyss läste.

Jag skiter fullständigt i politik. Jag ser politik som helt unikt per person. Alla bygger sina värderingar, ställningstagande och sin röst efter sina egna erfarenheter och sitt perspektiv. Hur jag ser världen är unikt och hur du ser världen är unikt. Jag har inget att göra i att säga någon har fel bara för dennes perspektiv ser annorlunda ut från mitt. Jag kanske inte håller med dig kring ämne X, och det är fullkomligt rimligt för vi se världen annorlunda. Och det finns inget rätt eller fel i mitt eller ditt perspektiv. Bara skillnader. 
Viktigt för mig skulle väl vara att han kunde stötta mig och ha tålamod för mig. Jag kan erkänna att jag funderar länge på saker (när man egentligen bör vara spontan och bara låter saker hända, men jag är lite nördig av mig)

I mina drömmar, ska han vara längre än mig eftersom man får sådna härliga och trygga kramar då Rullar ögonen. Han ska vara öppen att prata med (liknade intressen men även olika också) och jag ska kunna lita på honom. Han tar mig inte föregivet, och som sagt mycket tålmodig, lugn och respektera mig när andra egentligen skulle bli vansinniga eftersom att jag inte slutar att fundera osv. 
Än så länge, tror jag nog att jag  faller för lite mörkare killar. Alltså mörkare hår kanske inte just svart utan brunt, ljusbrunt, inte jätteblek (själv är jag mycket blek). Ni kanske förstår eller så gör ni det inte Oskyldig
Pålitligt, är själv en tidspessimist och kommer man sent eller ändrar planer är man nästintill död för mig så det är ju en bra start. Nu menar jag inte att om personen i frågan kommer sent en gång så är det kört utan mer att alltid vara ex 5 min sen det går bara inte för mig. Hellre 40 min sen en gång än 5 min sen 8 gånger. Sen måste jag kunna lita på att man inte ställer in i sista sekund, eller ens i lagom tid utan har man sagt att man ska komma då kommer man och man kommer i tid. En ideal partner hoppas jag kan dela ungefär samma åsikt. Någon som man faktiskt känner bryr sig om att den sårar dig och som berättar för dig när du sårar denne. 

Humorn är ju också ganska viktig, kan man inte få mig att skratta(vilket inte är det minsta svårt faktiskt) så kommer det aldrig gå. Även om jag är ganska skämtsam som person så vill jag ha någon man kan vara seriös med, tycker ofta det blir för mycket med personer som inte kan visa en seriös sida, nästan bättre med någon som är för seriös då. Viktigast av allt skulle jag dock vilja säga är en drömmare med iallafall en fot på jorden. Alltså man ska ju ha drömmar och mål, kanske inte att man ska bli den rikaste människan på jorden men att man ska vilja mer till livet och göra något mer än att sitta hemma och glo på tvn. Jag gillar äventyr och det är väl ett intresse man måste dela för att kunna hinna med mig, jag kör gärna livet i 120 och man måste väl vara beredd på att ta lite halv dumstridiga beslut om man ska vara med mig. 

Utseende är ganska oväsentligt men gärna att man tar hand om sig själv. Jag tränar ganska mycket,gärna någon som iallafall håller igång lite grann och kan förstå att träna är inget valfritt utan det är ett måste för mig. Visst ligger det lite värde i utseendet jag kan ju inte vara äcklad av min ideal partner men gärna inte för blek eller hårig, dock kan man ju göra något åt de båda om man känner för det. Prioritera intelligens före utseende då jag inte kan klara av en trög partner men inte skulle ha några problem med någon som är 'ful'.