Forumet - Vad skulle hända??

Vad skulle hända??

1284 0 7

Spana också in:

Enligt giftinformationscentralen så är dom symptom som uppstår vid förtäring av diskmedel: illamående och kräkningar. Tror att det är svårt att få i sig tillräckligt mycket för att det ska vara dödligt i och med att kräkningar är en av effekterna.

Hoppas du tar hand om dig. Det finns hjälp att få ifall en mår dåligt. Om det är akut så finns det akutmottagningar som har öppet dygnet runt. Det går att få hjälp via BUP eller vårdcentral. Det finns många alternativ till att begå självmord, vissa har till och med som effekt att vardag blir uthärdlig och kanske till och med bra. Hjärta
Jag hoppas att dina självmordstankar inte är allvarligt menade. Om de ändå är det, och du känner att du vill prata med någon, föreslår vi att du ringer Nationella Hjälplinjen på nummer 1144. De erbjuder psykologisk hjälp och de som svarar är socionomer, psykologer och psykiatrisjuksköterskor med erfarenhet av att ge stöd. Du kan också skicka in en fråga till vår Stöd & Svar-panel, men då tar det lite längre tid att få svar. Det är också bra att höra av dig till din lokala ungdomsmottagning där du kan få komma i kontakt med en kurator. Behöver du akut hjälp, ring 112!

Låser tråden då vi inte har möjlighet att hålla koll på den just nu och inte vill riskera ogenomtänkta och opassande inlägg från andra medlemmar.

Det finns hjälp att få, depression går att behandla och självmordstankar förändrar sig över tid. Livet kan bli bättre!