Forumet - Vad skulle hända om man gjorde en Norgevisa om muslimer?

Vad skulle hända om man gjorde en Norgevisa om muslimer?

2125 0 33

Spana också in:

Miceparade:

Varför troru?


För att vårt samhälle har sjukt mycket dubbelmoral.

Vi kan skämta (med all rätt) om Norrmänn och danskar, men så mycket som viskar vi något elakt skämt om muslimer blir vi stämplade som rasister och hrrrm *host host* det copyrightskyddade ordet "främlingsfientliga".
vhfaj:

Vi kan skämta (med all rätt) om Norrmänn och danskar


Varför, troru?vhfaj:

dubbelmoral


Du missar poängen och,

vhfaj:

stämplade som rasister


tar bara illa upp för att det inte är socialt accepterat att provosera hur man vill. Dessutom tar du illa upp när nån ser dig i ögonen och förmedlar "Vi vet båda vad du egentligen menar".
Ynkgrygg......
isola:

Kul att du redan fattat att vi i norden är chill av oss, har kan man våldta någon och bara få lite böter u know.


Vafan, är du till och med uppe på natten och spökar? [cry]Miceparade:

Varför, troru?


För att vi har tillräckligt mycket intelligens att fatta att det bara är på skoj istället för att ta allting på blodigt allvar.Miceparade:

tar bara illa upp för att det inte är socialt accepterat att provosera hur man vill. Dessutom tar du illa upp när nån ser dig i ögonen och förmedlar "Vi vet båda vad du egentligen menar".Ynkgrygg......


Vad yrar du om?
Miceparade:

Du tror alltså inte att vår gemensamma historia och kultur har gjort att de skandinaviska länderna ligger varandra närmre än vad respektive land gör med de flesta andra länder?


Det har ju ingenting med saken att göra. Hela låten är gjord med humor, men intelligensbefriade nollor som hela tiden måste visa hur seriösa de är brukar ha problem att se sånt.

Peace out and good night. [party]
vhfaj:

Det har ju ingenting med saken att göra.


Jo, det har allt med din ståndpunkt att göra :o


vhfaj:

Hela låten är gjord med humor, men intelligensbefriade nollor som hela tiden måste visa hur seriösa de är brukar ha problem att se sånt.


Har inte ens, lyssnat. Din poäng var ju ganska tydlig ändå liksom. Vill säga att jag tycker att du är lite äcklig och inskränkt, men ägnar mig inte gärna åt smutskastning och dylika aktiviteter. Det är bara äckligt och inskränkt [shake]