Aviseringar
Rensa alla

Vad skulle ni har gjort?


Ämnesstartare

Hej.

Har under en tid funderat mycket på vad jag skall göra åt denna situationen.

Fallet är så här att jag träffade en tjej för cirka sex månader sen, vi blev väldigt bra kompisar och det ledde väl till detta ena och det andra, ja, vi började gilla varandra. Jag hade redan innan sagt till henne innan att jag inte är ute efter ett förhållande eftersom jag precis varit tillsammans med en tjej i cirka 2 år. Hon förstod och accepterade detta väldigt bra. 

Efter en tid som gick så blev allt mycket svårare, känslorna blev starkare. Vi har oss själva att skylla ( eller iallafall jag som är den som inte vill utveckla vårt förhållande). Efter cirka två månader sen bröt jag kontakten med henne, men det funkade inte alls, vardagen blev mycket jobbigare under denna tid för oss båda och det resulterade till att vi fann varandra igen och lovade varandra att hålla allt vi har under en vänkrets.

Tiden flöt på som innan, inget ovanligt. Idag, eller den här veckan har jag funderat mycket på hur det här skall sluta för oss, vi har ju ändå hållt ihop i över ett halvår nu!? Varje gång jag frågar henne vad hon gör är jag rädd för att hon skall umgås med en annan kille, vilket hon gjorde igår och det skrämmer skiten ur mig, de sov även tillsammans. Hon berättade allt detta utan nån tveksamhet alls. Förövrigt så känner jag killen hon sov hos. Det sitter som en klump i halsen. Detta är inte det enda tillfället jag har varit rädd. Jag vill få ett slut på detta men har inte en aning alls vad jag ska göra. Jag trivs med henne, men vill inte binda mig till henne för att jag är rädd att det skall resultera likadant som mina två ex, och att jag inte känner mig redo för ett offentligt förhållande. 

Uppskattar alla seriösa svar.


   
Citera
Ämnesetiketter
penja

Du verkar gilla henne. Låter dumt att inte försöka


   
SvaraCitera

Hade inte velat fram och tillbaks, hade tagit ett fast beslut, antingen eller. 


   
SvaraCitera

Håller med personerna ovan.


   
SvaraCitera

Det kanske funkar med att du säger att du gillar henne o att du inte vill ha nån annan eller nått men om det visar sig att hon är en shit så bry dig inte om henne nån mer. Eftersom hon inte vet att du gillar henne (fattar inte med o säga att man gillar för man ogillar ju inte sina vänner direkt) och när hon inte vet att du gör det tror hon att ni bara är vänner. Så säg till henne vad du känner för henne o var lugn o typ ta hennes hand men om hon inte vill ha dig låt henne gå.


   
SvaraCitera

Bli ihop med henne. Du gillar ju henne och hon gillar dig. Rädd för att det ska sluta som med ditt ex? Hon är inte som ditt ex, hon är en egen individ med ett helt eget tänk. 
Om inte, släpp henne helt.


   
SvaraCitera

svartsjuka blir värre av förhållanden, inte bättre, så att påbörja ett förhållande som du tidigare dömt ut på grund av att du är svartsjuk nu låter som en jävligt dum idé. om ni nu gillar varandra så kan ni väl agera på det utan att göda en massa ohälsosamma beteenden.


   
SvaraCitera