Forumet - Vad skulle ni har gjort?

Vad skulle ni har gjort?

512 0 6

Hej.

Har under en tid funderat mycket på vad jag skall göra åt denna situationen.

Fallet är så här att jag träffade en tjej för cirka sex månader sen, vi blev väldigt bra kompisar och det ledde väl till detta ena och det andra, ja, vi började gilla varandra. Jag hade redan innan sagt till henne innan att jag inte är ute efter ett förhållande eftersom jag precis varit tillsammans med en tjej i cirka 2 år. Hon förstod och accepterade detta väldigt bra. 

Efter en tid som gick så blev allt mycket svårare, känslorna blev starkare. Vi har oss själva att skylla ( eller iallafall jag som är den som inte vill utveckla vårt förhållande). Efter cirka två månader sen bröt jag kontakten med henne, men det funkade inte alls, vardagen blev mycket jobbigare under denna tid för oss båda och det resulterade till att vi fann varandra igen och lovade varandra att hålla allt vi har under en vänkrets.

Tiden flöt på som innan, inget ovanligt. Idag, eller den här veckan har jag funderat mycket på hur det här skall sluta för oss, vi har ju ändå hållt ihop i över ett halvår nu!? Varje gång jag frågar henne vad hon gör är jag rädd för att hon skall umgås med en annan kille, vilket hon gjorde igår och det skrämmer skiten ur mig, de sov även tillsammans. Hon berättade allt detta utan nån tveksamhet alls. Förövrigt så känner jag killen hon sov hos. Det sitter som en klump i halsen. Detta är inte det enda tillfället jag har varit rädd. Jag vill få ett slut på detta men har inte en aning alls vad jag ska göra. Jag trivs med henne, men vill inte binda mig till henne för att jag är rädd att det skall resultera likadant som mina två ex, och att jag inte känner mig redo för ett offentligt förhållande. 

Uppskattar alla seriösa svar.

Kommentarer (1)

  1. Det verkar som att du är förälskad och när man är det vill man ju det bästa för den andra. Men så säger du att du inte vill att det kommer att vara som dina ex. Men då får du se till att det inte blir ett slut mellan dig och den här tjejen. Jag tycker du ska chansa med henne. Du vill ju inte att någon annan kille ska vara med henne... än du? Visa det, säg det till henne. Att du vill vara den ända killen för henne. Gör något romantiskt. Planera en rolig dag med henne och om du får fjärillar i magen är det nog ett bra tecken för att du är redo att berätta hur det är. Eller På slutet av dan låt henne sova hos dig och se hur det blir där ifrån.

    Hoppas jag hjälpt dig och att du förstår hur jag menar. Lycka till!!

Senast ändrad 20 May 2013, 00:02 av Feel young
Tråden har 6 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

svartsjuka blir värre av förhållanden, inte bättre, så att påbörja ett förhållande som du tidigare dömt ut på grund av att du är svartsjuk nu låter som en jävligt dum idé. om ni nu gillar varandra så kan ni väl agera på det utan att göda en massa ohälsosamma beteenden.

Spana också in:

Det kanske funkar med att du säger att du gillar henne o att du inte vill ha nån annan eller nått men om det visar sig att hon är en shit så bry dig inte om henne nån mer. Eftersom hon inte vet att du gillar henne (fattar inte med o säga att man gillar för man ogillar ju inte sina vänner direkt) och när hon inte vet att du gör det tror hon att ni bara är vänner. Så säg till henne vad du känner för henne o var lugn o typ ta hennes hand men om hon inte vill ha dig låt henne gå.