Forumet - Vad söker ni hos en pojk-/flickvän?

Vad söker ni hos en pojk-/flickvän?

3195 0 89
Hej!

Jag har funderat lite över vad jag tycker är viktigast hos en potentiell partner, och för mig är det att han ska vara ambitiös, smart, rolig, charmig och självsäker. Utseende spelar roll, men bara så länge han kan ta hand om sig själv och är någorlunda fräsch. Han behöver inte vara skitsnygg för det.

Jag undrar vad ni tycker är viktigast hos en potentiell partner?
Detta sträcker sig främst till killar, jag undrar hur ni tänker!

Spana också in:

Zymbaline:

Äsch! Så länge du duschar regelbundet och inte har långt, tovigt skägg så är du safe ;) Ungefär åt det hållet är det i alla fall!


duschar en gång i veckan, i värsta fall var 3.e vecka :s
har väldigt väldigt dålig skäggväxt så rakar mig en gång/vecka (NU är jag seriös) och då har jag inte ens 1cm skägg ;P
"kärlek" vid första ögonkastet, att allt verkligen klickar, dvs verkligen trivs i hans sällskap och att man vill träffa han, inte känner det som ett måste [tired], han e lite som jag e lr helt tvärtom - fast det känns bra ändå, tänker inte som en robot...gillar att ha kul men kan bara vara o göra ingenting ibland...djurvän...snäll...behöver ej gilla samma saker som mig men vill ändå göra whatever för o göra mig glad, stöttande, försöker va positiv, har jag problem så ska han ej mesa utan hjälpa mig upp igen, kreativ, impulsiv kan en helt vanlig dag göra en picknick i vardagsrummet lr överaska med whatever bla bla bla

ja denne är sjklart en dröm/påhittat

på riktigt när det gäller riktiga människor så e kraven annorlunda, ytliga. [crazy] ja så var det med det