Forumet - Vad spelar ni för instrument?

Vad spelar ni för instrument?

3684 0 58
Vad spelar ni för instrument? Vilka instrument vill ni lära er spela?

Jag har spelat piano sedan jag var fem, även lärt ut till småglin. Skulle jättegärna vilja lära mig spela gitarr, och har försökt ett par gånger men det gör så fruktansvärt ont. Aldrig fått in tekniken riktigt.

Spana också in:

Vi kan ha en pianolektion någon gång. Har alltid velat kunna spela piano. Är i princip den enda kusinen som inte kunnat spela långa klassiska stycken sedan dagisålder. Gick på musikskola ett tag som liten men då vi inte hade något piano hemma och för att det var direkt efter skolan och jag då var utsvulten gick det inte sådär jättebra. Spelade tillsammans med en jätteduktig tjej som inte gjorde annat än att klinka på sitt piano hemma, så hon låg hästlängder före mig. [sad]
Gitarr vore också kul.
Musikteori är faktiskt jävligt tråkigt. Därför man ska plåga sina barn med det när de är för små för att ha ett val, och sen kommer det bara sitta. [cool] Så vare med mig. Är faktiskt jävligt glad att jag lärde mig det nu i efterhand, men DÅ avskydde jag det. Och hade säkert avskytt det om jag försökte lära mig nu.
Gillar att sitta och plinka på ett piano. Gitarr är också trevligt att spela men jag har lite för ovana fingrar för att det ska bli bra. Plockade fram gitarren och tänkte spela lite för ett tag sedan, såg att två strängar var av och kom på att just satan, det var därför jag slutade spela :(.