Forumet - Vad svarar man?

Vad svarar man?

1286 0 44
Om någon hela tiden frågar om du vill ses och du inte vill det, vad säger du då?

Har sagt att jag är upptagen, inte har tid, att vi kan ses ngn annan gång osv. men får bara massa "okej, önskar du hade lust nån gång... du har aldrig lust" massa typ emo-svar

hänt mig flera ggr med olika personer & slutar ALLTID med att de typ blir arga eller elaka tbx...
Senast ändrad 24 Nov 2014, 00:19 av Zymba

Spana också in:


019linnea: I ditt läge hade jag nog personligen berättat för honom att jag inte är intresserad av ngt mer än "vänskap". Sparar ev. mkt smärta för båda parter
han säger att han bara vill vara vän & ta prata
alla har sagt så, de är ju inte dumma i hvudet & säger till en främling "hej ska vi knulla?" 
börjar ju med lätt vänskap

är iaf inte intresserad av att vara vän. är inte intresserad av att träffa killar
kör denna "alltså, jag ska vara ärlig med dig. som du märkt kanske jag inte varit så tillgänglig men det är lite så jag är. jag är inte en sån person som gillar att hänga med andra människor så ofta, typ alltid haft det så. trivs bäst själv. ta inte illa upp, men jag trivs bäst ensam." 

typ en historia om hur du måste reservera tid för tt vara ensam.

du kanske ljuger då, kanske inte. men vad ska motargumentet vara? 

NEMI:
Jo fast annars får du ju likso bara acceptera altl de andra och de känns inte som trevligare direkt :/ men förstår helt att det kan vara skitjobbigt att göra så
Jo, sant :( blir ju otrevligare & otrevligare för varje gång de tjatar... Men tror jag fick hnm att sluta nu iaf. sa att han ej respekterar att ja har mkt att göra så svara han att han gör det osv. så tackade.
känns lite bättre (y)

hahahlurad:Har sagt att jag är upptagen, inte har tid, att vi kan ses ngn annan gång osv.
är ju fan aselakt, om någon är intresserad av att träffa dig o du ger massa jävla halvmesyrer till svar kanske någon godtrogen snäll jävel tror att du faktiskt är en ärlig jävla människa o inte läser in mer i det. 

Säg bara som det är, är la förfan det mänskligaste jävla sättet. Är fegt o elakt att hålla på sådär. 

Fkpaw: är ju fan aselakt, om någon är intresserad av att träffa dig o du ger massa jävla halvmesyrer till svar kanske någon godtrogen snäll jävel tror att du faktiskt är en ärlig jävla människa o inte läser in mer i det.
är ärlig, är upptagen. har inte ens tid att ta hand om mig sj. har inte ljugit
är ärlig som person, kan knappt ljuga..
Fkpaw: Säg bara som det är, är la förfan det mänskligaste jävla sättet. Är fegt o elakt att hålla på sådär.
respektlöst att fråga 109231 gånger
så om man ska välja är det deras "fel"
tevepro:
det är ju för att du inte är ärlig. skyll dig själv.
läs ovan
lax: kör denna "alltså, jag ska vara ärlig med dig. som du märkt kanske jag inte varit så tillgänglig men det är lite så jag är. jag är inte en sån person som gillar att hänga med andra människor så ofta, typ alltid haft det så. trivs bäst själv. ta inte illa upp, men jag trivs bäst ensam." 

typ en historia om hur du måste reservera tid för tt vara ensam.

du kanske ljuger då, kanske inte. men vad ska motargumentet vara? 
asså grejen är att jag sagt så... folk ve t att jag är sådan också... har alltid ngt att göra osv.
& sa det han ba "nu vet jag att det stämmer att du är en upptagen tjej" svarade "ja, du ser, jag ljuger ju inte för dig"

men han kmr fråga igen... han är inte den första som håller på såhär

antar att man får hålla på tills det ebbar ut i sanden. finns ng ingen strategi som fungerar
skulle jag skrivit att jag vill träffa en kille om dissar mig skulle jag anses vara stalker, borderlinehora osv

please, hur orkar man? finns en del som skrivit så till mig förut, på forumet. om ngn av er/de läser: jag kan vara påflugen men bara mt dem jag haft historia med. är inte störd i huvud1 som vissa andra verkar vara

läskigt med människor man ej känner som inte kan ta ett Nej

isola: Var ärlig. Även om du är upptagen så skriver du ju att du inte känner ngn vilja att ses. Uppenbarligen fattar hen inte utan måste få höra i klartext att du inte vill. Du bestämmer själv vem du ska ha kontakt med och hen har ingen rättighet till dig övht.
Jag har sagt det till hnm
sa det till hnm när vi sågs sist, sa "asså skulle gärna vilja lära känna dig men jag är ganska kräsen och väldigt upptagen. du kan fråga de i min klass också (han känner dem), jag träffar knappt dem"
mår ej så bra den här perioden och stör mig at jag hela tiden måste ksylla på att jag faktiskt gillar ensamheten också... hela grejen handlar ju oma tt jag jst nu behöver vara ensam men det är personlig info & ingen ska säga åt mig att berätta det om ja ginte känner för det (menar ej dig)

Jag kan bara inte ses, det ska räcka med att säga så & den som frågat ska inte fråga 2 ggr till på raken... då är det den det är fel på & inte mig.