Aviseringar
Rensa alla

Vad tänker han?


emmaaw
Ämnesstartare

En kille i min klass har haft två fester med folk från vår klass. Den första var för två månader sen och vi drack en del, och det slutade med att vi strulade. I skolan efter helgen var det stelt, och han visade inte alls att han kände något, så jag antog att han inte gjorde det. Det tog väl 2 veckor eller något innan vi kunde snacka som vanligt igen.
För ett tag sen fick jag reda på att han strulade med en tjej i vår parallellklass på en fest för ca 3 veckor sen. Så jag var ju säker på att han inte kände något för mig, medan jag själv började förstå att jag nog gillade honom.
Så vi har varit som vanligt, som kompisar alltså, sen han första fest.
Men nu i helgen hade han fest igen. I början kändes det fortfarande som vanligt, men efter lite alkohol började han ge mig långa blickar och jag anade vad som skulle hända. Och ja, han kysste mig och vi strulade flera gånger under kvällen. Och tro mig, han var väldigt intresserad.
Grejen är att visst var vi fulla, men vi visste vad vi gjorde och båda ville, det var inte bara något som råkade hända pga alkoholen.

Idag i skolan kunde jag inte prata med honom. Jag skäms inte och jag ångrar inget, men jag kan inte vara som vanligt mot honom, vet inte varför. Det är som att det är ett fönster mellan oss, han kommer inte fram till mig och jag går inte fram till honom, trots att vi brukar snacka mycket annars.
Jag tvilar på att han skäms, för han är inte sån, men om det nu bara var ett strul för honom, varför är han inte som vanligt mot mig då och snackar som vanligt? Nån som har någon tanke om vad han tänker?
Det är verkligen som om han bara ser mig som ett lätt strul, men jag kan inte tänka mig att han är sån.


   
Citera

Han är en player? Deal with it. För ditt eget bästa så skapa inga känslor... Hårt med sant.


   
SvaraCitera
emmaaw
Ämnesstartare

Mjo, jag har nog redan fattat det men jag vill bara inte inse det 🙁 Svårt att göra något åt känslorna nu dock.


   
SvaraCitera

Precis, han playar dig bara.


   
SvaraCitera

Han är nog sån, tråkigt [sad]


   
SvaraCitera

Player, player, player... ge upp[cute]


   
SvaraCitera

Jobbigt när det är mycket text[blush]


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera