Forumet - Vad tänker hon?

Vad tänker hon?

1745 1 14
Okej så igår började jag i gymnasiet och jag typ jättenervös och irrade runt där som en idiot utan att hitta klassrummet (jag var 1 timme tidig dessutom). Men som tur är så var det även en tjej där som skulle gå i samma klass som mig (vi hade haft nån sån här info träff dagen innan, så jag visste att hon var en i klassen). Så när vi möttes i trapporna frågade hon om jag även skulle gå estetiska linjen vilket jag ska, så vi letade rätt på rätt klassrum tillsammans och eftersom det var typ 40 minuter kvar tills vi började så satt vi och snackade undertiden, vi snackade även senare på dagen vid varje tillfälle vi fick (det var hon som tog initiativet till att starta konversationen) och lärde känna varandra rätt så bra för att vara första dagen.
Så nu idag fortsatte det ungefär som igår, vi hängde, pratade, ungicks rent generellt men en rast var lite annorlunda än de tidigare för vi kom in på ämnen som t.ex "är du singel", "hur skulle din drömtjej/kille vara" "har du haft nån kille/tjej tidigare" och sånna grejer. Första dagen så tod vi nästan direkt varandras nr och har dessutom sms:at då vi var hemma och inte på skolan. Då vi umgås (på rasterna/efter skolan innan vi drar hem) så har vi båda riktigt kul och vi båda skrattar av varandra.

Så min fråga är nu om nån förhoppningsvis tjej skulle kunna sätta sig in i hennes situation från hennes synvinkel och kanske sätta sig in i hur hon tänker hon mig?

Edit: vi bestämde också att vi ska träffas efter skolan på måndag och hitta på något.
Senast ändrad 22 Aug 2015, 01:41 av time

Spana också in:


Jontehatt:

Nu när ni säger det och jag funderat mer på det så blir det mer och mer rimligt att hon faktiskt är intresserad, men vad menar du med "vad folk tänker är inte så viktigt"?
känslor och omedvetna val är i de flesta fall mer relevanta än vilka tankar som försiggår. ofta vet vi inte själva vad vi vill eller varför vi agerar som vi gör, och frågar man någon vad den tänker är risken stor att man får höra en bortförklaring eller förenklad försköning. men det är inte huvudsaken, huvudsaken är väl att personen i fråga visat intresse för dig.
Kan mycket väl vara så att hon är intresserad, men ska jag som tjej försöka sätta mig in i hennes sits skulle jag lika gärna ha pratat med dig bara för att lära känna dig som vän. Allt behöver inte vara kärlek, och det är speciellt svårt att avgöra nu när det bara har gått ett par dagar.
Är du intresserad av henne?
Är i vilket fall glad för er skull, alltid kul att lära känna nya personer, lycka till. :)
Hon kanske helt enkelt tänker i stil med:

"Vilken snäll och rolig kille. Jag vill se efter om det kanske kan väckas starkare känslor." 

Försök att inte överanalysera, utan ses helt enkekt och så går det som det går! Någon form av intresse är det uppenbarligen - men om det blir mer än vänskaligt får tiden utvisa.

hallonsorbet: Kan mycket väl vara så att hon är intresserad, men ska jag som tjej försöka sätta mig in i hennes sits skulle jag lika gärna ha pratat med dig bara för att lära känna dig som vän. Allt behöver inte vara kärlek, och det är speciellt svårt att avgöra nu när det bara har gått ett par dagar.
Är du intresserad av henne?
Är i vilket fall glad för er skull, alltid kul att lära känna nya personer, lycka till. :)

Som sagt, det har bara gått nån enstaka dag men som det ser ut just nu så är jag helt klart intresserad av henne.