Forumet - Vad tänker ni på när ni onanerar/runkar?

Vad tänker ni på när ni onanerar/runkar?

1401 1 7
Hej! (Frågan vänder sig främst till tjejer/killar i förhållanden)
Jag har en fråga, vad/vem tänker ni på när ni runkar/onanerar?
Började nyligen fundera på min killes privata sexliv (utan att försöka styra eller lägga mig i) och jag frågade spontant vad han tänkte på. Jag förstår inte varför, då jag egentligen inte ville veta svaret. Han sa att han tänkte på mig, men jag blir bara äcklad av tanken att min egna pojkvän sexualiserar och objektifierar mig i sin ensamhet när han har sin egna tid (som enligt honom bara är till för att få det avklarat) jag kanske bara är ovanligt pryd, och borde väl egentligen va glad över att han inte tänker på massa andra tjejer eller kollar på porr som "normalt folk", men jag tycker inte om att finnas i någons tankar till ändamålet att spruta även om det råkar vara min pojkvän. Skulle faktiskt vara mer bekväm med att mina killkompisar gjorde det.


Så, säger han bara så för att han tror att det får mig att må bra men egentligen tänker på andra, eller kan det vara så att han faktiskt bara tänker på mig? Vet inte vad som är värst.

Inga kommentarer

Senast ändrad 23 Jul 2014, 02:21 av Chocosaucepocket
Tråden har 7 svar. Sortera efter:
Oroa dig inte över att han objektifierar dig (seriöst??). Antagligen så tittar han på porr och tänker på andra en hel del även om han tänker lite på dig också.

Många vill gärna tro att deras partner inte tänker på andra öht men så fungerar det sällan.

Spana också in:

Han säger nog bara så för att inte göra dig upprörd. Mitt ex blev förbannad när jag visade en av mina favorit p-skådisar. "Wäääh wääh förlåt att jag inte ser ut så"

Men å andra sidan i mitt nuvarande "på-g" Relation så tänker jag på kvinnan jag dejtar och inget annat. Det är inte för att sexuellt objektifiera henne det är för att det är henne jag tänker på annars också (Planer inför helgen, minnen och vad kan hända om jag gör si o så) - och då får hon upp mitt mojo, så det blir ju impuls runk bara av att tänka randomly.

Om ni är ny-tillsammans är det fullt möjligt att han faktiskt bara tänker på dig - då skulle jag som tjej faktiskt ta det som komplimang, och kanske nyttja det. Fråga lite om hans fantasier och om han skulle våga sig på något av det.
Det är helt möjligt att han tänker på andra.. Man är inte endast attraherad till en person bara för att man är i ett förhållande.. Kan vara så att han bara säger så för att göra dig glad, eller inte.. Helt omöjligt för oss att veta? Men många killar hade nog sagt så då de inte vet hur tjejen reagerar om man säger att man blir upphetsad av andra tjejer(porr osv) .. Individuellt..