Forumet - Vad tror du alla bränder på asylboenden beror på?

Vad tror du alla bränder på asylboenden beror på?

1078 0 10
Vad tror du alla bränder på asylboenden beror på?

Att det varit ett hundratal bränder senaste månaderna på aylboenden och på boenden för sk ensamkommande flyktingbarn har säkert inte undgått någon. Vad tror du att dessa bränder beror på?

Man kanske inte ska spekulera i VEM det är som ligger bakom bränderna men granskar man några ej namngivna forum så går spekulationerna till att det kan vara allt ifrån någon av de närmaste grannarna som är skyldiga och de kan ha vilken partifärg som helst. Har man små barn vill man inte ha 100 krigsskadade flyktingar som granne, samt att ska man sälja sin fastighet vill man inte heller ha det, oavsett om man är sosse, moderat eller folkpartist.

Samt ser väldigt nyktert på bränderna och jämför dom med de tusentals bilbränder liksom de flera hundra skolbränder som skedde förra året och att de uppklarade bränderna på flyktingförläggningar utförts av asylsökande med dagens missnöjda lyxasylturister är det ju väldigt troligt att ännu fler bränder orsakas av denna grupp.

Men liksom Trelleborgsmordet orsakades av en galning som släppt alla spärrar och ville dö, så var orsaken troligast att händelsen berodde på att SD hålls utanför asylpolitiken trots att det troligtvis snart är Sveriges största parti.

Vad tror du eller vad har du för åsikter?
Naiv flummarxist som jag är får jag för mig att det skulle kunna ha någonting att göra med sverigedemokrater som hetsar mot flyktingar och publicerar kartläggningar över vart flyktingboenden finns eller skall byggas upp. Vanliga gamla hederliga radhusrasister kan nog radikaliseras ganska fort när man sitter på flashback och i olika andra grupper där man hela tiden ryggdunkas ju mer kompromisslös man är. Det går inte att förneka att skillnaden i vilka videor man gillar och vilka åsikter man för fram på forumen inte är så jätte stor mellan en Lundin-Petterson, Breivik etc. och gemene skrivbordskrigare för SD här och på andra ställen. Det är klart man blir orolig.

Spana också in: