Forumet - Vad tror/hoppas du kommer bli GOTY 2010?

Vad tror/hoppas du kommer bli GOTY 2010?

205 0 40
Det här är så klart väldigt svårt att säga eftersom det kommer naturligtvis komma ut spel senare i år som vi inte har en aning om nu. Men om du skulle gissa utifrån dom spelen du vet kommer komma ut i år just nu, vad tror du, eller hoppas du kommer bli GOTY 2010?

Själv så hoppas jag verkligen att swtor kommer bli GOTY, om det ens kommer ut i år. Jag vill verkligen ha ett nytt MMO att spela nu.
Jag hoppas på god of war 3.

Men det känns väldigt svårt att utse årets goty.
Dom som vill vara lite "finare" kommer säga bayonetta eller heavy rain.
Men bayonetta har inte alls sålt bra och ligger unifär lika med darksiders, i försäljningssiffror.

Och bayonetta har det pratats bra mycket mer om än darksiders. Och bayonetta har fått höga/maxpoäng i de flesta recensioner.

Heavy rain är jag övertygad om att det kommer torska som spel.
Frågan är dock om det kommer norpa förstaplatsen för sin nyskapande stil.

Nytt final fantasy ska även det släppas. men jrpg genren är tokbashad för tillfället. Final fantasy kommer alltid vara final fantasy, men frågan är dom den större massan har vuxit ifrån FF. Och om hela serien har repeterats så många gånger att den inte har något mer att ge.

God of war har i sina tidigare två delar fått med allt jag vill ha av ett riktigt jävla bra spel. Det som kommer avgöra om det blir goty, är vad det nya i spelet har för nytt att erbjuda.
Galvmeister:

Och bayonetta har det pratats bra mycket mer om än darksiders. Och bayonetta har fått höga/maxpoäng i de flesta recensioner.


Bayonetta kommer vara glömt vid denna tiden nästa år. Det var bra, men verkligen inte GOTY!

Själv så tror jag att det kommer stå mellan Mass Effect 2, Alan Wake, Heavy Rain och Final Fantasy Versus 13, även om jag verkligen skulle önska att STALKER: Call of Pripyat fick den platsen.

Lambda89:

Vad sjutton blev GOTY 2009 förresten?


Demon's Souls, utan tvekan.

Spana också in:

Mawns:

Personlig åsikt, allmäna konsensusen är förmodligen Modern Warfare 2. Gamespot håller dock med mig, så lite backning har jag åtminstone då Gamespot är den enda spelsajten som jag bryr mig om!


Går man efter GR är det antingen Killzone 2 (Red.) eller MW2 (Läs.) ... personligen var det nog Halo 3: ODST som var störst ... fast egentligen var det väl när jag spelade om Halo 3, men det är ju från 2007, så det räknas inte.
Mawns:

Bra val, särskilt då demon's souls inte finns i Sverige. Skulle nog också valt Dragon Age om jag var er.


ah, alla vi på redaktionen fick nominera upp till 20 spel var. och jag tror att alla, utom ett par stycken möjligtvis, hade dragon age som topp-3. Blev lätt val efter det [smile]
Speltidning:

Hoppas verkligen det kommer ut i år, men tror inte riktigt det.


Woahwoahwoahwoahwoah.


Ett elderscrolls mmo? (Mitt internet funkar inte ordentligt så hinner inte läsa artikeln)

När jag klarat oblivion, efter typ 150 speltimmar, så fick alla mina kompisar höra att ''Oblivion som ett MMO hade fått mig att droppa ur gymnasiet'' etcetc. Kommer det något sånt här kommer jag dööööööö. :D
Finnen:

Mitt internet funkar inte ordentligt så hinner inte läsa artikeln


Förstår inte hur du inte han läsa, tog printscreen åt dig iaf.Finnen:

Blizz har sagt att de siktar på att släppa SC2 och Cataclysm först.


"First Inkling: Blizzard announced the game with a dramatic bit of web-work in 2008. This game was playable last August, but...

Last Sighting: Late last year, an Activision Blizzard exec put Diablo III in his slideshow of upcoming games. It didn't go in the 2010 column. It went in the "next few years" column."

http://kotaku.com/5456500/one-of-these-games-is-the-new-duke-nukem-forever

Namnlöserrerer.jpg