Forumet - Vad tror ni tjejen vill?

Vad tror ni tjejen vill?

154 0 13
Såhär ligger det till.

En vän till mig har en flickvän(B) som har en kompis(A) som är i ett förhållande sedan ett år tillbaka mer eller mindre.

A har sagt att hon tycker jag är snygg och sådär, och har tagit kontakt med mig. Verkar lite flörtlig av sig. Hon har även sagt till B att hon har tröttnat på sin nuvarande kille men titt som tätt ändrar hon msn-namn och facebookuppdatering till "killens namn"<3.

Ska jag bara avvakta eller fortsätta prata med henne. Vara glad, visa intresse och sådär? Vad skulle ni tro att hon vill? Söker hon bara lite spänning i sitt förhållande eller är hon sugen på nytt? Verkar inte som hon har tröttnat på killen men hon har tydligen sagt det till B.
Hm, det det är svårt att säga.

Att hon säger att du är snygg och är flirtig behöver inte betyda någonting. Jag ger också komplimanger till folk, och många saker att jag har en flirtig personlighet. Jag har också sagt ett antal gånger att jag är trött på min pojkvän och så. Ändå älskar jag honom och att göra slut är absolut inget alternativ för mig just nu.

Spana också in:

jevvo:

Men jag vill inte ha en ny tjejkompis utan jag är ute efter ett förhållande...så det känns ovärt att dra iväg sms och så vidare om det inte kommer leda till något!


Det är ju iofs ganska stor sannolikhet att tjejen i fråga inte alls fungerar som jag. Om du är intresserad av henne så kan det ju absolut vara idé att hålla kontakten och så.