Forumet - Vad tycker du är läskigt?

Vad tycker du är läskigt?

2550 2 42
Finns mycket som är läskigt. :(

T.ex att någon med programmeringskunskaper skulle kunna ta din identitet hur enkelt som helst om hen så kände för det. Radera dig från all existens och i princip ogiltighetsförklara din existens. 

Eller att mijöfrågan handlar nu främst att "hålla ut så gott det går" eftersom världen är såpass fucked att inte gå att vända tillbaka. Det är som att det blivit en läcka på båten och vi kan inte täppa till läckan, bara försöka hitta bättre metoder att tömma det rinner in.


Tycker sånt är läskigt.. :C

Spana också in:


mynona:
Jag läste just om det på grund av din uppmaning att inte göra det. I det fallet säger mig mina känslor att dödstraff inte är oetiskt. 
Illamående blir man. Tycker det är läskigt hur man kan se förbi vad de gjorde och ge sånna monster rättigheten att gå fritt. Inte bara för att det är ett skamligt straff för hon som dog och hennes anhöriga, men även för att det projicerar en idé att man kan göra hemska saker mot folk och komma undan. 

Kudhos:
Illamående blir man. Tycker det är läskigt hur man kan se förbi vad de gjorde och ge sånna monster rättigheten att gå fritt. Inte bara för att det är ett skamligt straff för hon som dog och hennes anhöriga, men även för att det projicerar en idé att man kan göra hemska saker mot folk och komma undan. 
Det är inte bara att svika offret och alla som älskade henne, det är att svika samhället och de ideal med vilka vi är tvugna att hålla samman vårt samhälle. Det underminerar rättsystemet och samhällsmoralen att tillämpa något sådant som förövarnas ålder (ett år från myndighet dessutom) som ursäkt för att strunta i en princip som är ännu viktigare än att ge minderåriga mildare straff. Har inte läst om något liknande sedan jag studerade Unit 731. Jag hade utan samvetskänningar fått dem inlåsta på livstid. De kan inte fungera som människor med en sådan grav empatibrist
Puckon med låg/ingen självbevarelsedrift är vidriga och läskiga.


Alltid lika kul sommarfåglarna kommer och det alltid är något stolpskott som tycker att säkerhet och skyddsutrustning är "töntigt" så att man sätter hjärtat i halsen när denne gör något idiotiskt, går bort o skäller på denne, som inte bryr sig, så det slutar på samma sätt varje gång - att säga "vägran att använda skyddsutrustning är grund för avsked".


Folk som stirrandes i sin mobil kommer till övergångsställe, tittar inte upp utan bara fortsätter att gå rätt över. Har suttit bakom ratten och sett detta - inte ofta, men det räcker ändå att jag ser det ibland... Samma tanke varje gång - "tänk om det varit någon onykter? Eller ouppmärksam? Eller en kombination med något av det plus kört lite väl fort". Cyklister som cyklar i full fart mot och över cykelöverfarter och antar att bilar stannar för dom...


Vad är det för fel på folk? Hur stor vinst är det att ha rätt om man får spendera resten av sitt liv i rullstol?


Hjärta

Kudhos: Samt att de som mördade Junko Furuta får gå fritt. Med tanke på vilka hemska människor det är.

Googla om du vill, men du skulle må bättre om du inte gjorde det. :(
av någon anledning tycker jag pojkens föräldrar var värst. han måste vara typ psykopat eller motsvarande, så känns inte som man kan förvänta sig så jävla mycket, men föräldrarna... wtf, skylla på att de är rädda för sin egen son, det är väl bara att åka därifrån och ringa polisen.