Forumet - Vad tycker du om abort?

Vad tycker du om abort?

4699 0 132

Spana också in:

Kan ju komma med en halvseriös åsikt när jag ändå är här då.

Jag är för abort, varför? För att inget är skrivet i sten bara för att man är gravid, det finns metoder för att avbryta en graviditet och då tycker jag det är upp till var och en att välja om man vill göra det.
Jag gjorde själv en abort för ca 1 år sen. Jag är både för och emot. Eftersom att jag har gått igenom allt detta själv.

Men om man inte har några möjligheter och för barnets skull. Så gör man abort. Men om man verkligen har tänkt över och inte kan leva med att ta bort ett barn och tänkt på att man kan ta hand om det barnet om man har tillräckligt med hjälp och stöd och så.

Men jag gjorde detta för min egen skull. Detta kommer jag leva med hela mitt liv. Jag har inte levt ett paradis till liv efter jag gjorde det. Jag mådde piss och klandrade mig själv. Men jag är glad över det ändå, även om det är jobbigt. Men jag vill ha utbildning först och har levt lite innan jag skaffar mig en familj.
Saaajmon:

Är du för eller emot?


Helt klart för.
Hur skulle världen se ut om kvinnor blev tvingade att bära ett barn och föda det? Vi har ändå problem med föräldrar som inte kan ta hand om sina barn.

Det enda problemet som jag ser det är att det är här som mannen har 0 att säga till om, men om hon behåller barnet så måste han betala underhåll i 18 år vare sig han vill eller inte.
Har varit emot. Men är för när det gäller vissa saker. Det hade till exempel varit vidrigt att tvinga en kvinna behålla ett barn som hon fått pga. en våldtäkt eller liknande. Tycker trots allt katolska präster är korkade som tror att kvinnor är några slags övermänniskor som kan "få hjälp med att lära sig älska barnet" som de fått genom våld.

Blir ledsen när jag tänker på det. Lär inte vara trevligt att bo i ett katolskt land när det gäller sådana saker.