Forumet - Vad tycker du om homofober?

Vad tycker du om homofober?

717 1 39

Spana också in:

röen:

Ett litet försök till att få in något negativt om SD? Nej, de är för homosexuellas rättigheter om jag inte missminner mig.


Jaha okej då vet jag. Något positivt i alla fall.
Han där Åkesson såg ut som en psykopat i folkdräkt (han hade folkdräkt och såg skitförbannad ut) när jag kollade på nationaldagen på skansen förut.
När panetoz kom tittade han surt åt ett annat håll [rolleyes]
så jäkla patetisk.

okej förlåt för off topic behövde bara få avreagera mig lite
Har man inte tillräckligt med kunskap om något man är rädd/"rädd" för så blir det tyvärr så att man inte vågar möta det.

Om man ska acceptera att folk är hbqt så tycker jag att man ska acceptera att det finns folk som inte gillar sådant också. Till en viss gräns dock, man ska inte låta sin fobi gå ut över andra så att de såras på något sätt.
Xisco:

Om man ska acceptera att folk är hbqt så tycker jag att man ska acceptera att det finns folk som inte gillar sådant också. Till en viss gräns dock, man ska inte låta sin fobi gå ut över andra så att de såras på något sätt.


Håller med!
Jag är inte förtjust i homosexualitet, men jag har inget emot det heller. Skulle aldrig uppmuntra till homosexualitet, dock accepterar jag att det finns folk som är homosexuella och detta är deras val vilket inte angår mig, jag skulle aldrig bete mig illa mot homosexuella på grund av deras läggning.

Dock är det irriterande att homosexuella alltid skall skylta så med sin läggning och verkligen måste berätta för allt och alla att de är homo (när de väl vågat komma ut) och man blir lite påtvingad detta, som om att de anser att man måste älska homosexualitet. Låt alla tycka vad de själva vill, så länge inga åsikter mynnar ut i kränkningar eller våld!
brukar man inte säga att dem som är mest "rädda/elaka" är dem som är mest osäker eller är själva homo.bi ? [confused]

alla är vi människor och alla är vi LIKA fattar inte att folk kan inse det....

ja det är väl ok att inte gilla alla så länge det inte går till överdrift så man är elak osv. [wink]
Snackar man homofobi som i bemärkelsen "hatar homosexuella pga att dem är homosexuella" så är det i grund samma som rasism och jag tycker att det är lika illa. Pratar man om det som fobi, som när någon har fobi mot spindlar, höjder osv. så tycker jag mest synd om dem. Sen att folk är obekväma med homosexualitet är något som jag tycker knepigt och onödigt, men det är något som mildras med åldern, tror jag (att döma av vad jag har fått höra från vuxna som är 40+ baserat på deras erfarenheter). Däremot så tycker jag att det är dumt att man låter barn få en negativ inställning till homosexualitet eftersom det kommer att innebära att inget kommer förändras och det kommer fortsätta vara ett problem.