Forumet - Vad tycker du om invandring?

Vad tycker du om invandring?

33256 2 417

Invandringen är en het potatis i dagens politik. Vad tycker du? 

Senast ändrad 21 Jul 2013, 20:52 av Miceparade

Spana också in:

Sverige har redan idag haft den största invandringen per capita i Europa och den 13:onde största i världen. Räknar man länder med allmän välfärd är Sverige solklart det land i världen som har haft störst invandring.

Det finns inget land i världen med allmän välfärd som idag har fri invandring och jag är till och med ganska säker på att det inte ens finns ett parti i hela världen i ett land med allmän välfärd som överhuvudtaget föreslår fri invandring, (undantag Sveriges miljöparti och  Sveriges centerparti).

Invandringen kostar redan nu 110 miljarder årligen, siffran ökar allt eftersom invandringen ökar och skulle vi därför ha fri invandring skulle definitivt siffran blivit extremt hög. Vi hade till 100% inte kunnat ha fri sjukvård, fri skola och arbetslöshetsförsäkring, ifall vi införde fri invandring då vi helt omöjligt skulle kunna ha råd att bekosta allt för alla de människor som skulle flytta till Sverige. 

Vi har redan idag en arbetslöshet på 400.000, vi har redan idag stor bostadsbrist och därför kan vilken kotte som helst förstå att en invandring på ett tiotals miljoner årligen inte skulle fungera.

Att föreslå ökad invandring är en sak, men att förespråka fri invandring till Sverige är både så extremt och så orealistisk så jag nästan svimmar.