Forumet - vad tycker du om machovänstern?

vad tycker du om machovänstern?

1923 0 30

Spana också in:

"lol e du dum lr sluta va Biologist va tolerans o öppensinnig som Vi e fattar du inget lr" 

"lol fattar du inte att könsroller är sociala konstruktioner? du e ju dum i huvet o fattar inget för jag bestämmer för jag är av manligt kö... nej jag menar för jag har högskolepoäng i något låtsasämne, det är inget socialt konstruktion"

"haha va naiv du e som tror på "vetenskap" ja e inte naiv för jag tror på saker som fransmän med svåruttalade namn hittar på och lycksökande bloggare med vakuum i huvudet populaiserar"

kanske ringer en klocka för någon inblandad

sen finns ju den något mindre akuta som inte är lika pomo-infekterad utan bara uppvisar första gradens hyckleri iom starkt retoriskt vi-och-dom trots kollektivistisk målsättning och aktivistisk/reaktionär åtgärdsplan
Machomän är alltid pinsamma, oavsett politisk färg. De skulle aldrig erkänna det själva, men de drivs väl av nån sorts osunt bekräftelsebehov, samtidigt som de har en tendens att se andras bekräftelsebehov som grundat i svaghet. De är lite dumma i huvudet, helt enkelt...

Antar i alla fall att det handlar om män? Kvinnor är nästan aldrig macho...
Jag har aldrig hört beteckningen förr. Nu skrev du att du inte syftar på något särskilt, men jag hade tänkt skriva: "Om du med detta menar folk som förespråkar något med en överlägsen machoattityd, det vill säga i lugn ringaktande övertygelse om att de vet bäst, är den attityden inkostruktiv och därmed ännu mer sorglig när den kommer från personer som förespråkar åsikter jag finner positiva".