Forumet - Vad tycker du om personen ovanförs politik?

Vad tycker du om personen ovanförs politik?

7496 3 175

Spana också in:

Han påstår sig vara socialist men tror ej han vet riktigt vad det betyder då hans argument utgår från hans egna behov oftast. "Jag kan ej komma in på uni, ta bort alla krav o gör så d kostar ist" etc. Plus smygsexistiska och rasistiska åsikter vid sidan om. Kanske bara okunnig, men ah.

Gamlefarbror Pastill:

sluta förhala, klart jag vill ha exempel som styrker ditt påstående och inte exempel på att hårdtvål fungerar bättre än balsam vid temperaturer under 12 grader celsius
Svårt att ge exempel på ett allmänt intryck man har av någons sätt att skriva. Jag tycker t.ex. detta är ett onödigt invecklat sätt att skriva på, alltså pretentiöst:

Gamlefarbror Pastill: den utgår från vansinniga metafysiska premisser men är annars sund och välavvägd


Rödingajäveln:
Svårt att ge exempel på ett allmänt intryck man har av någons sätt att skriva. Jag tycker t.ex. detta är ett onödigt invecklat sätt att skriva på, alltså pretentiöst:


hade väl kunnat ersätta "vansinnig" med "dålig" och "sund och välavvägd" med "bra", men det är inte tydligt utan torftigt och onyanserat. jag vet dessutom att du inte hade haft klagomål på dessa ord om de kommit från någon som du sympatiserar mer med politiskt, som dazed eller Nachac.

sen kan jag faktiskt inte rå för att mynona intresserar sig för metafysik i sitt politiska tänkande. det är inte jag som gör detta till en relevant sak att ta upp, och jag kan inte rimligen lastas för att ha använt det ordet.

du kräver alltså att jag ska skriva som ett dagisbarn  för att annars är man "pretto", vilket är utomordentligt tafatt o larvigt, därtill genomskinligt. du får gärna vara relevant istället för att fjanta runt på det sättet.

var det något mer?