Forumet - Vad tycker elverpigen om dig?

Vad tycker elverpigen om dig?

4228 0 103

WÖ äntligen chans att få veta! Bra inför sommarens träffar! Antingen snackar ni skit om mina dåliga bilder av er eller så kan ni jämföra vem som är mest älskad! Är på kärleksspridarhumör! så passa på innan jag blir sur!!

Senast ändrad 31 May 2013, 09:18 av André Vifot Haas

Spana också in:


Nea: Hej.       
Hej.Jag tycker du är ascool och trevlig och bra. Tror du vore mycket fin person att umgås mycket med, du verkar tänka bra och inte som min bild av hur unga i din ålder tänker. Det är fint. Gillar din henerator också och din frisyr. OCH HÅRFÄRG.
Ganon: Tja
Tjena dude! Jag vet inte vad jag tycker om dig, har hört alla saftiga historier av riktiga oldies så jag HAR ju varit ganska... tveksam. Som det är nu tycker jag att du är en helt ok medlem av vår klan, om än med något tvivelaktiga åsikter ibland men det är fint med lite variation. Jag tycker du ska försöak vara lite mer positiv, jobb och bostad kommer! Snart! innan pensionen iaf! 

amsi: ja.       
Tycker du är cool fin och bra och det är ofta du som får ta en del av mina ångestbajsningar. Du känns lite som en mini me fast som blommat ut som fan och nu känner jag mig pryd i skuggan av dig. Tycker du rockar. Vill träffa dig på träff och ha avvikande dialekt tillsammans med dig. pusskramskumbanan.
Ps. gillar dina fula bilder. tycker dom är charmiga och de inspirerar mig.

passe aro : pet
PASSE, din gamle räv. Jag har varit övertygad om att du ogillat mig skarpt under ganska många år fram till i somras. Nu är det jag som är drygast, men det är svårt att låta bli när man träffar en person som inreder casually medelst skivstång. HEH. Nä. men jag tycker du är cool och trevlig och geekish snygg. bra klanmedlem även om ditt förra konto irriterande skiten ur mig. Menar inte att vara dryg MEN det är nåt med dig som drar ur mitt värsta petra mede-tonfall. bra eller dåligt, det vet man inte riktigt.

S3ON: Glad
JADU. Jag har hört från en umare att du var hens favoritumare från senaste träffen och det var coolt. Fram tills jag såg dig i cam föreställde jag mig dig som en normalbyggd kille med bruna ögon och brunt decimeterlångt hår, men så är du ju inte. Jag har inget riktigt grepp om dig, du har knasiga åsikter ibland och bra ibland men detta med att bli hemlös i ett land nära ekvatorn? crazy shit. ska vi vara ytliga tycker jag du har ett unikt utseende och har du längden borde du skicka provbilder till agentur som tidsfördriv. Vet inte om män kan vara unika dock eler om dom bara vill ha hunkar. Testa, om du inte har viktigare för dig!

Fingerprints: kör
oh, gillar dig skitmycket. och typ varje gång jag tänker på dig tänker jag på vår synkade deopåfyllnad i göteborg och skrattar lite. Tror du blir en kickass förskollärare! Brud som är lika trevlig som snygg. Fast ud verkar ha ett liv så har inte så mkt grepp om dig på sistone, men det är väl inget negativt i det :D

höna: Kör
hej brudn. gillar dig också mkt, tycker du haren söt och trevlig perosnlighet. gillar din stil och gillar att följa dig på instagram. Du borde lägga ner rökningen om du inte redan gjort det för trots att man säger att en skönhet klär i allt så tror jag bestämt inte du skulle klä i lungcancer. men humhum. Du är väl en av de umare jag tycker bäst om, grattis lr så. gillar din haircut också. tror du vore en skoj person att hänga med!

tevepro: Cool
Oj vad kräzy things would get om vi umgicks mycket. kan jag tro. ser fram emot att träffa dig nån gång för du verkar ascool och hm ja, gör inte ont att se på. Du vet ju typ vad jag tycker om dig förom jaginte missminner mig sa jag det för ett tag sen hehe. Vore jobbigt om vi ogillade varandras irljag jättemucket. haha. men kanske är så, antingen funkar det bra eller anus. bra umare. 

internet: Galen
hej crazy, har ingen bild av dig. minns att du inte tvättade håret alls och att jag var lite rädd för dig mina första um-år. för du var oldie cool hipster guy. Nu är du tydligen lönnfet med smal image. Hur nu det går ihop. gillar ditt flum!

24/7: Censur
åååh du är så snäll och go och helt genomsöt person. skulle jättegärna bo nära dig och umgås med dig ibland. Ibland blir jag orolig för din vindrickartalang men jag tänker att du är stor tjej och kan själv. Hoppas göteborg gör dig gott och studierna går bra där! OCH INSTAGRAMMA MER SÅ JAG SLIPPER SPAMMA, PINSAMT JU :$ Hänger fortfarande en elverpigenskylt i mitt kök sen juniträffen förra året, tyckte det var sött gjort!

mynona: *Skrift*
Hej Mynona. Jag tycker du är en snäll trevlig go person och jag beundrar din diskussionstalang. lär mig mkt på det och du skrier så idiotsäkert att tilloch med jag som inte kan läsa text och ta åt mig den förstår! Bra grej. skulle vara trevligt att träffa dig någon gång tycker jag. Keep that good um-anda coming och var ett föredöme för yngre förmågor i klanen!

Volvo4life: Tjena!
TJA. Du är en spännande person och jag vet inte egentligen vad jag tycker om dig. Ibland är du skitjobbig och ibland bara är du. Tror du är en sådan person som jag inte funkar med internetjaget men säkert skulle funka bättre med irl-jaget. Du gick ngn medieutbildning med filmkameror och grejer? Det är coolt tycker jag. Och du gillar bilar och ha körkort.

Ber om ursäkt för om jag varit dryg på facebook, ibland kommer saker ut fel.
df rqp: ja alltid pinsamt o säga snälla saker på internet sen på riktigt kanske man inte vågar det
ja vet, pin som fan asso

df rqp: ok skriv om mig om du vill
vill nypa i dina kinder
vill även träffa dig när du ej är pårökt och asknäpp. fast du kanske är asknäpp. gillar asknäppt. jag vet inte. Du är en av dom umarna jag gillar mkt näst intill utan anledning, bra egenskap! 

mrman: Vad tycker du om mig haha
SÄGER INTE LOL
jo jag tycker du är snäll och mysig person, förstår typ inte alls varifrån din sliskimage kommer :S tycker det är ascoolt med din företagsamhet och driv och har dig gärna som mentor när jag ska börja företaga. Om du hinner mellan alla miljoner du tjänar ;) Tycker du är jättesnäll och nästintill för snäll och jag är inte van vid att folk är snälla mot mig utan baktanke så därför reagerar jag knäppt ibland, förlåt. Fortsätt vara snäll coh mitt öga utåt på träffar jag intekan närvara på! :D