Aviseringar
Rensa alla

Vad tycker han egentligen om mig? Vad vill han?


Ämnesstartare

Det är såhär att det är en kille i min skola som jag har varit på G med lite fram och tillbaka nästan ett år nu. Vi är bra kompisar, skämtar mycket och pratar med varandra. Vi brukar även flörta typ genom att låtsasknuffas/kramas kolla på varandra, om ni fattar.

Det var några månader efter att vi lärt känna varandra som han började smsa mig. Han flörtade väldigt mycket, skrev saker som "Ligger i sängen och kollar film, komma hit? :)", snygging och massa annat. Han flörtade väldigt mycket, samtidigt som vi skrev vanliga saker.
Vi träffades också själva en gång på kvällen och stod och pratade länge och kramades lite. Fast det hände ingenting direkt.
Han skrev massa saker på sms, men när vi väl var med varandra i verkliga livet, som i skolan, så sa han inget speciellt, även om vi flörtade en del och var väldigt bra kompisar.
Sedan efter ett tag så slutade han helt plötsligt smsa. Det gick ca några månader när allt fortsatte ungefär som vanligt, vi var bra kompisar, flörtade liksom lite ibland, förutom att vi inte smsade mer.

Nu det senaste har jag varit på G lite med en annan kille och helt plötsligt en dag så smsade han (den första killen alltså som detta handlar om) "Hej:)".
Och nu har han börjat skriva igen!?

Jag förstår inte, är han intresserad av mig eller är smsandet bara lite på skoj? Ser han mig som en bra vän, eller något mer? kan det ha varit så att han fick höra att jag var på G med en och smsade därför? Han verkar inte våga säga något på riktigt, bara på sms.
Någon som förstår eller tror sig veta vad denna killen känner??


   
Citera

Fråga honom, vi kan omöjligen veta [rolleyes]


   
SvaraCitera

Du väll fråga honom hur det ligger till. Han kan ju iaf ge ett svar som inte är rent spekulativt


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jo det är klart, men det kan ju vara svårt att fråga rätt ut, vilket jag tror dom flesta förstår 😉 Såklart att ja måste, förr eller senare.
Men vore bra med några råd och svar i alla fall:)


   
SvaraCitera

Bollen ligger på marken.. ingen vill ha bollen.
Ett barn tar bollen, plötsligt vill alla andra barn också ha bollen.

Det kan också vara så att han först lekte, men nu när han har varit utan dig ett tag har insett att han tycker om dig.


   
SvaraCitera

Vad vill du själv? Vill du bli ihop med honom? Om ja, så tycker jag att du ska ta för dig och prata med honom om hur du känner.[smile] Ni är ju trots allt inte främlingar. Han kanske är osäker på hur du känner inför honom, för att det är han som brukar ta initiativet att sms:a osv. (om det nu är så, har ingen aning).

Lika bra att sluta spekulera och gå till handling. Att spekulera kan göra det mer komplicerat än vad det är och det är lätt att du drar fel slutsatser om "övertänker".


   
SvaraCitera