Forumet - Vad tycker jag om dig? :( :( :(

Vad tycker jag om dig? :( :( :(

1705 0 150

Spana också in:

Tickstart:

nej, bojkott


DIN FÖRLUST!!! :(

Nachac:

Förbereder mig för att betalas tillbaka i snällt.


Jag minns att första intrycket var typ "ÅH, EN KILLE SOM KAN STAVA OCH ÄR SMART. ÄNTLIGEN!!!" och så lärde jag känna dig. Jag tror att mina höga förhoppningar förstörde lite där, då jag nu har en helt annan uppfattning. Jag uppskattar att inte missbrukar språket, att du är allmänbildad och inte korkad som många andra tenderar att vara på UM. Samtidigt kan jag tycka att samma egenskaper kan få dig att framstå rätt cynisk och besserwissig. Men du har inte gjort mig någonting ont så tycker inte illa om dig av någon sån anledning. Mer att jag kan störa mig på dig.

honolulu:

d vill ja okso veta??


Du är nog en av de finaste på UM! Gillar att du är så random och trollig på forumet som en kontrast till ditt "riktiga jag", där du är en lugn och allmänt fin tjej som bara inte går att ogilla. Jag skäms fortfarande över vilken entré jag gjorde på träffen och typ sprang emot dig likt en häst som saknar ett ben... Men du var ändå väldigt snäll och rolig. Du får mig att skratta galet, jämt och ständigt. Särskilt i Tiny! Du är hysteriskt kul. Du och jag är mer lika än andra kan tro, och det är lite kul att typ bara du och jag vet det! Synd att du bor i Uppsala nu, hade gärna velat hänga med dig mer. Men men, that's the way of life.

Liebestraum:

[smile]


Vill säga "Jag har ingen åsikt om dig" för att hämnas, men nä. Jag tänker inte sjunka till din nivå. :( Gillade dig ganska mycket tills den kommentaren! Nu känner jag mest att jag vill sticka dig i ögonen med en nål eller nåt. Jag tycker du verkar allmänt trevlig och intressant annars. Eller nä förresten, har väl inte någon direkt åsikt om dig heller när jag tänker efter.

Angelize:

HEJ!!!


Jag har aldrig pratat med dig, men jag har hört att du är jättejättesnygg. Så jag tänker utgå från det och sedan säga att jag gillar dig i forumet. Du är rolig och kvick, snäll mot mig hittills och vill gärna träffa dig för att få bevittna din skönhet jag med!
mediakatt:

Jag tror att du inte tycke något särskilt om mig, har jag rätt?


Jorå. Jag observerar ändå ganska mycket här och då brukar jag bilda en slags uppfattning. Jag TROR du är ganska gammal här på UM, är dock osäker... Men jag får den bilden i alla fall av att du är en oldie. Men annars så tycker jag att du verkar väldigt smart. Tror att om vi skulle ses på en forumträff skulle vi nog prata en del. Inte komma jättenära varandra och följa med varandra till buskarna för att kissa, men i alla fall snacka en del!
Budolicious:

Okej, jag var först och fick inget. Antar att jag hade rätt med mitt antagande då.


Trodde ej du ville ha en för du var så negativ. :( Men jag gillar dig. Vill träffa dig! Du verkar vara en sån där rolig kille som får alla flickor att fnissa, jag vet i alla fall att jag ett flertal gånger gjort det åt det du skriver här. Gillar din stil. Smart och rolig är en sammanfattning av det jag tycker om dig. För om en person inte är smart så har jag svårt för att tycka om den.


passaro:

do tell


Vet inte vad jag ska tycka om dig riktigt. Jag har fått intrycket av att du inte gillar mig alls och då blir det svårt för mig att gilla dig, liksom. Jag har hört att du är dösnygg och det tvivlar jag inte en sekund på! Du verkar vara omtyckt av alla tjejer här och det är väl bra. Kan tänka mig att något slags ego växt fram ur det men jag vet inte... buhuhu! Jag tror jag gillar dig men har svårt för det när jag känner att jag får motstånd från dig.

Chibibbi:

**


Åh, Chibabe! Jag gillar verkligen dig. Du representerar den delen av högerskalan som jag faktiskt har respekt för (måste ta upp politik, you know me). Du är jättesmart och jag gillar hur du tänker. Du argumenterar bra och har mycket bra språk osv. Gillar dina tankar, läste din blogg mycket förut när du skrev i den! Sammanfattningsvis är du en av de personerna här jag gillar mest. Du har alltid varit snäll mot mig och det uppskattar jag verkligen. STOR KRAM TILL DIG!