Forumet - vad tycker jag om dig da

vad tycker jag om dig da

831 0 85

Spana också in:

Macktorsken:

www.queertopia.nu


Diggar dig, du är en cool och intressant torsk! Har tyvärr inte mycket mer att säga att du är en tillgång till forumet. Kommer med roliga kommentarer och framför allt bilder. Gillar det.

emilsh:

Katt


Rätt mogen för din ålder. Har inte pratat med dig så har inte så stor koll på dig. Men verkar snäll och vettig!

My dreams are her:

Nåväl?


Har inte pratat så mycket med dig heller, men du verkar klok och sympatisk. Har uppfattat dig som en rätt harmonisk person av någon anledning, gillar detta. Du är intressant!
mopsen:


Gillar dig. Förutom att du är sjukt snygg så gillar jag att du är rak och ärlig! En tuff tjej. Ibland lite väl provocerande kanske. Du är en väldigt intressant person överlag och tror du har ett gott hjärta och är rätt snäll irl.

Chibibbi:

Är nyfiken.


Du är en mogen och smart tjej. smart och duktig på att argumentera för sina åsikter. Tycker du verkar vara empatisk, och är snäll och hjälpsam mot andra. Du kommer nog bli något stort en dag. Gillar dig!

Rymdpirat:

Berätta!


En av mina favoriter här! Förutom att du är röding är du intelligent och en duktig debattör. Du är lättsam, har mycket charm och humor också. Dessutom äventyrlig och spontan, vilket jag diggar skarpt. :D
Synd att vi förlorade kontakten kan jag tycka, dock.[sad]
Jungman Jansson:

Någonting är någonting


Det ligger något mystiskt över dig, har svårt att greppa dig. Därför anser jag dig vara en intressant person som jag gärna skulle lära känna. Kan se mig själv sitta med dig på en parkbänk en sval sommarkväll och filosofera.

nubbie:

Gissar på att du har dålig koll men jag vill veta i alla fall .


Har tyvärr detta. Är du en gammal umare? (Om du inte vill berätta vem du är här, pma? Så kan du få en mer rättvis "bedömning"). Har absolut bara ett positivt intryck av dig! Du verkar som en väldigt gullig person.
Pickaboo:

Kan knappt bärga mig.


Jävla borgarsvin! [mad]
Nej, ska inte va sån. Amen du vet att jag alltid har tyckt mycket om dig! Väldigt dryg och retlig ibland, men på ett sött charmtrolligt sätt. Verkar vara en grym kock, vilket typ ger dig hundra extra pluspoäng. Sen är du ju jävligt smart och bra på att debattera och allt det där, men det vet du! Och på toppen av isberget gillar jag din humor. Du har det "the whole package" så att säga.
Blivande_japan:

att jag är bäst å snyggast i stan


Också en av mina favoriter här! Gillar att du är ärlig och inte rädd för att ta diskussioner. Du är också intelligent, omtänksam och väldigt lätt att prata med. Kan inte komma på något negativt faktiskt. Du kan ju vara riktigt dryg på um ibland men på ett så skönt och roligt sätt. Ett hjärta av guld har du också. Tycker mycket om dig!!