Forumet - Vad tycker jag om dig? (ej för känsliga)

Vad tycker jag om dig? (ej för känsliga)

1493 0 57
skriv i tråden så delger jag dig hur jag analyserat din personlighet och dina motiv osv, vad du gör här på jorden kanske rentutav. analyserna kommer utgå ifrån min egen världsbild och kanske inte känns så aktuella för alla men jag tror att de flesta kommer finna korn av sanning och några kanske får sig en chock, det är svårt att observera en kemisk reaktion när man befinner sig inuti den. jag kommer inte bara dra till med något om jag inte känner mig säker, om jag skriver något fast jag är osäker så kommer jag förhoppningsvis lyckas se till att min osäkerhet framgår. sanning är för mig det viktigaste som finns vilket leder till att saker som t.ex. att vara trevlig blir lidande, ha detta i åtanke innan du skriver i tråden.

man bör bara skriva i tråden om man anser sig ha distans till sig själv (så kan jag krossa den illusionen hihihi) och anser att man klarar av att höra saker om sig själv, annars kan ni väl skriva hur ni vill ha det. Ska avregga imorgon så tänkte att det kunde vara gött att göra en sån här tråd innan. Party

Spana också in:


Attitydinkontinent: slå mig elr vad det var man sa
du är fortfarande ung och därmed "ofärdig" som person (inte för att man egentligen någonsin bör blir färdig med sin utveckling) men som tonåring är det fortfarande mycket som inte har fallit på plats, mycket naivitet. Från början tänkte jag att du var en osäker ung person som hade för vana att "skydda sig" genom att vara "dryg" och "avvisande" (om man inte satsar kan man inte förlora) men har ändrat uppfattning till att tänka att du genuint är en person som tycker att rätt ska vara rätt och du är inte rädd för att stå för det vem du än blir ovän med. känns som att det är en blandning av dessa saker men ändå inte, du kan med fördel vara hård men också mjuk, bägge av rätt anledningar. många kan inte det. livet är väldigt kaotiskt och det är mycket att reda ut men jag tror att du kommer bli en väldigt bra person, du är intelligent. 


Fantastiskt: SKRIV OM MIG MEDANS DU HAR FEELING
haha vad ska jag egentligen säga? du är extremt bra på att förstå och din personlighet är härlig..bror... hade du varit mindre härlig och intelligent hade du haft det fett, nu är vi båda istället ungefär lika förvirrade men det känns som att du blivit mer öppen för att "pröva dig fram" (lol wtf?) sedan vi först pratade. du drar många skämt för att om man skämtar notoriskt behöver man aldrig vara allvarlig och se saker i vitögat. "försöker man inte kan man inte förlora" jag delar detta "problem"(kan vara ett problem beroende på i hur hög grad man gömmer sig bakom humor) med dig som i grunden har med osäkerhet att göra.  avslutningsvis vill jag säga att det finns enormt mycket potential i din taniga lekamen så se till att uträtta skit!!1 (behöver också bli tillsagd att uträtta skit)

ply: äntligen.
jadu ply...

vi har känt varandra otroligt länge och som du nog vet så har jag förändrats en hel del under denna period vilket har lett till att vi växt ihop och isär och ihop och isär ett par gånger, hur det blir i framtiden känns svårt att svara på då det blir mer och mer fokus på "sin egen skit"(dvs om du inte skulle till uppsala?) även du har förändrats i stadig takt, från småcynisk och naiv till ultracynisk och icke naiv :$ våra åsikter och inställningar till andra människor skiljer sig till stor del men jag är inte säker på om inte din är bättre än min, jag är väldigt förvirrad och det vore skönt att inte vara det(känns som att du inte är förvirrad iaf) du gillar inte att ha fel (haha vem gör det..) eller "bli dumförklarad" vilket gör att jag känner att det är svårt att ha en ordentlig diskussion med dig numera, jag är såklart skyldig i viss grad till samma synd samt att jag har för vana att bli oerhört frank när jag diskuterar med människor som står mig nära, jag glömmer liksom helt av den sociala aspekten och angriper bara frågan(i princip, speciellt när jag blir upprörd så kan jag vara hänsynslös) men öh nog om mig.. att vara cynisk är delvis en svaghet men också en styrka, du låter liksom inget bara hända, det är your way eller the highway (skyldig till samma även om jag upplever att jag ofta är bättre på att "vara trevlig" och ignorera eventuella idiotiska saker medan du är mer kall, som tidigare nämnt vet jag inte riktigt vad som är bäst.)

jag skulle säga att du är lite dålig på att tolka människor.. eller förstå dem? det finns iaf en stor misantropi hos dig men du kontrar det med att bry dig väldigt mycket om de som står dig nära. hmm tror det var allt


OM NÅGON UNDRAR ÖVER NÅGONTING ELLER VILL HA NÅGONTING MER UTFÖRLIGT FÖRKLARAT SÅ ÄR DET BARA ATT SÄGA TILL! DET GÅR ATT FRÅGA VAD SOM HELST SÅ SVARAR JAG EFTER BÄSTA FÖRMÅGA.