Forumet - Vad tycker jag om er?

Vad tycker jag om er?

2498 1 91

Spana också in:Rejmond D Röjter: Gaffel faffel taffel toffel
Du är sällan här numera och det är lite synd eftersom jag minns dig som trevlig.
Du får en 3a pga vet ingenting om dig

Miceparade: Åh Rodnar
Minns en rolig bröstdiskussion vi hade back in the days när tiny var rolig, men det kanske du inte gör.
Du är vettig och har bra jämställdhetsåsikter.
Du får en 7a

nubbie: Oki skriv. Tror att det finns lite ris faktiskt, och sen lite ros.
Ibland har du varit lite "näsan i vädret" tycker jag, men det har förbättrats. Du har sunda kroppsideal och verkar ha bra koll på hundar, vilket jag tycker är skitbra.
Du får en 6a

Nachac: Tjosan.
Jag kan ofta se glimten i ögat bakom den påstådda sliskigheten och vore du en kvinna skulle du ses på ett helt annat vis.
Jag minns t ex en sliskig trådstart om André och flera "Sötandré" som ingen kommenterat trots att jag ibland försökt provocera fram en reaktion likhet med vad du skulle fått, men nej. Det tycker jag är rätt intressant. Och synd.
Du har bra jämställdhetsåsikter men jag har för mig att våra åsikter annars kan gå isär ganska mycket.
Du får en 5,9a.

HHHHNjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjbu
''''''''''''''''
mvh stella
Volvo4life: Kör! Glad
Jag vet inte så mycket om dig faktiskt, mer att du gillar Volvos och gjorde den berömda patrictråden.
 Jag har aldrig sett dig vara elak mot någon och det är bra.
Du får en 3,9a pga vet inget om dig.
amsi: ja!
Du är på ett sätt en typisk tonåring men på ett annat sätt en vettig vuxen med bra värderingar.
Du får en 6,5a.
mynona: Tumme uppDu orkar föra diskussioner med människor som jag orkar skriva högst ett par tre inlägg till. Det beundrar jag.
Du får en 7a.


Fingerprints: jag vill
Du är de flesta av mina bra sidor personifierade (det lät väldigt ego men jag hoppas att du förstår vad jag menar)
Skulle jättegärna ses någon gång.
Du får en 8,5a


isola: Jag kan ofta se glimten i ögat bakom den påstådda sliskigheten och vore du en kvinna skulle du ses på ett helt annat vis.
Många människor tycks dessutom vara senila då långtidsminnet är intakt, men korttidsminnet är det lite sisådär med. Detta med tanke på att jag nuförtiden med få undantag knappt ägnar mig åt något som liknar raggeri alls.

isola: Jag gav låga till alla. Du hade fått ett högre om du varit mer öppen, men du har öppnat dig mer och det gör mig glad för din skull!
Jag har nog redan från början öppnat mig, men dock i pm snarare än ute på forumIcke! Och det är folks eget fel att de är för rädda för mig för att ställa frågor i min frågetråd, ifall de nu egentligen skulle vilja göra detIcke!

mynona:
Jag har nog redan från början öppnat mig, men dock i pm snarare än ute på forumIcke! Och det är folks eget fel att de är för rädda för mig för att ställa frågor i min frågetråd, ifall de nu egentligen skulle vilja göra detIcke!

Inte för mig vad jag kan minnas :((( fast vi har nog inte pmat så mkt.