Forumet - vad tycker Jr. HBT om dig

vad tycker Jr. HBT om dig

2994 1 137

Spana också in:

nubbie:

Tyck till om mig.


du är söt och snäll tror jag men du är inte godtrogen. du verkar lite skygg och har en tendens att gömma dig bakom väl valda jargonger (gullig pojkflicka) men jag tror du har en moralisk kompass och en självständighet i vardande.

Isotop:

ha ha skoja det är ju det tråden är till för så det vore ju lite märkligt om man skrev så :)


du är väldigt klok för din ålder. du tar lätt på saker men är ändå allvarlig och har större respekt för livet än de flesta. sen så har du fett bra språksinne också!
plywood:

Yo


du har tänkt mycket och skadat dig själv genom det men ändå fortsatt. jag sympatiserar ofta med det du skriver & säger.

mynona:

Det får du svara på.


jättetrevlig och saklig är du i diskussioner. du anstränger dig för att ta in motpartens argument och du verkar drivas av en vilja att förstå världen mer än att befästa din egen position. ibland kan du vara överdrivet inställsam så att man misstänker en agenda.

g*nus:

Är lite rädd men kör på.


en riktig eldsjäl men inte påträngande och enerverande. mycket välutvecklad vokabulär och konceptuell arsenal med tanke på att du är 16 eller något.

ainos:

Nååå?


du verkar ha konstruerat en roll åt dig själv som välvillig och empatisk person som inte riktigt behöver intelligens. ett avståndstagande från alltför intrikata eller abstrakta saker. men ibland visar du ändå att du är analytisk.

kook:

komigen


jag tror att du är ganska svår att lära känna men väldigt lojal. även: hård men rättvis.
Jr. HBT:

jättetrevlig och saklig är du i diskussioner. du anstränger dig för att ta in motpartens argument och du verkar drivas av en vilja att förstå världen mer än att befästa din egen position.


Det låter ju bra. Tack.

Jr. HBT:

ibland kan du vara överdrivet inställsam så att man misstänker en agenda.


Jaså. Skulle jag ha möjlighet att genomdriva en eventuell agenda tror du?
Nachac:

Och här också, antar jag.


du är lite högfärdig vissa gånger men det kan jag acceptera eftersom du också visar att du tänkt igenom saker noggrannare än de flesta av dina meningsmotståndare. jag gillar inte din stil mot tjejer, men jag gillar att du står för den och alla dina andra ställningstaganden.