Forumet - Vad tycker killar om celluiter ?

Vad tycker killar om celluiter ?

2754 0 36
Hej, jag är en tjej som ofta får komplimanger för mitt utseende, och min kropp.
Är en kort tjej med platt mage, stora bröst, "normal" tränade ben och en riktigt stor röv som ger mig ännu mer uppmärksamhet. Med kläder på ser den perfekt ut, och min kille älskar den.
Men i trosor eller utan ser man så j*vla ful den är, en massa celluiter på låren och hela rumpan.:(
Första gången han såg mig utan byxor såg han typ besviken ut..
Så jag undrar, vad tycker ni killar om celluiter ?

Spana också in:

heylittlesunshine:

vad ska man göra åt det då ?


Celluliter är att underhudsfettet klumpar ihop sig. Det finns inte så mycket du kan göra åt det för att försvinna helt. Har du fetma så är de troligen synligare. Träna, drick inte alkohol, drick mycket vatten, ät väl: sådant som får din kropp att må bättre, kan ju reducera uppkomsten och möjligtvis minska det nuvarande.

Mitt tips är att lära dig acceptera hur det ser ut istället för att köpa massa dyra cremér som ändå kanske inte funkar. Låter ju som att du har en annars slammin' kropp och din kille verkar något douchig som blir besviken av naturlighet.
Asså: ingen är perfekt.

Nu har jag visserligen aldrig sett celluliter IRL så jag vet inte, men jag har garanterat skavanker med min kropp jag inte tycker om. Det är saker som går i perioder.

Det kan vara behåring på kroppen ibland. Ibland är det näsan som spökar. Någon annan gång kan det vara att jag är smal (och således inte äger någon bubble-butt) and so forth! Ofta är det tänderna. Är man med någon (i förhållande eller i sex) ska man ha så mycket jämbördes respekt att man inte bryr sig om skavankerna utan ser varandra för vilka de är.

Till exempel har jag "träffat" (i brist på bättre ord) killar som känner sig ha skavanker. Ibland pratar de om dem. Då noterar jag dem, accepterar dem och bryr mig inte om dem. När de inte pratar om dem kan jag, om de är tydliga, notera dem (men inte alltid), acceptera dem och nästan bli glad: jag menar, ingen är ju perfekt och jag känner mig tryggare med en normal partner än med en modellperfekt en liksom...