Forumet - Vad tycker kuken om er?

Vad tycker kuken om er?

6343 1 63

Spana också in:


terrormat: säg mig
Du är cool o rolig. Dig vill jag typ jänga med. Vet inte så mycket om dig förutom det du skriver öppet om. Hm 
Tjohej: Hejsan :-)

Okej, jag kan ju tillhöra de tråkiga.

Det är bra att att du har anpassat dina åsikter.  Minns dig som misogyn & rasist.  Nu uttrycker du dig inte lika ofta sådär. Du verkar snäll och har fått nya kompisar på um. Det är bra.
mynona: är jag ny eller tråkig?
Varken lr. Vill ge dig en långt text men är nyvaken. Du är najs, visar humor när du vill, du har bra argument och är allmänbildad. Top 5Glad (igga smileyn. Kan ej ta bort den)
isola: åkejdå
Du är inte så bra på att debattera, tror du har många åsikter du själv inte riktigt lever upp till, men du vill alltid väl. Du mår sämre än vad du förtjänar och d e synd. Trodde förut att du var 35 pga din åldersnoja.  Gillar oxå din humor näru väl visar det. Du e bra o tkr inte illa om dig

player one: du gillar mig.
Ja
Nachac: Mhm.
Tkr du är vettig och jag beundrar din tålamod i diskussioner. 
Trevligt att vi var på samma fest sist, även om jag såg dig max 3 ggr. Jag förstod inte din fråga om att jag blev uppvaktad, vem menade du? Hn som stod bredvid mig när jag hälsade på dig? Isåfall är det väldigt konstigt att du tyckte det var uppvaktning. 
Du är oldie, och har fått mkt kritik för saker jag inte har fattat. Är glad att du inte är lika liberal längre :$. Yes d va det