Forumet - vad tycker lotusen om er?

vad tycker lotusen om er?

6669 1 96

Spana också in:


Xuzkie: Ja... Vad tycks om mig egentligen? :S
jadu, dig vet jag inte så mycket om, och har därför väldigt lite att basera mitt tycke på, men det jag sett verkar positivt. du verkar som en kul peron, mysig och snäll, även om du inte är särskilt aktiv i forumet. jag kan tyvärr inte säga så mucket då jag känner att jag inte känner dig överhuvudtaget.
Johansson:
Köör! Det lilla du vet om mig haha
hej hej! Hm, du verkar som en trevlig kille även om du är en aning douchig. du är annars snäll och trevlig verkar det som, och dessutom en ny perosn här på sidan, vilket alltid är kul. jag hoppas du kommer trivas här.
trevlig-snubbe:

Ja det kan man ju undra :) vad tycker du om mig, bra dåligt, dåligt eller bra? eller kanske inget av det utan någonstans emellan två univerum...
hej hej, jag gillar dig, tycker ditt användarnamn sammanfattar det jag vill säag väldigt bra, du verkar som en trevlig kille, och du är också ny, vilket är kul. Jag kan tyvärr inte säga så jätte mycket då jag inte direkt kunnat bilda mig en riktig uppfattning.

Lotus Elise: hej hej! Hm, du verkar som en trevlig kille även om du är en aning douchig. du är annars snäll och trevlig verkar det som, och dessutom en ny perosn här på sidan, vilket alltid är kul. jag hoppas du kommer trivas här.
Douchig hur då? Bara om de där om knubbiga brudar som diskuterades med Stekarn?
Jodåå jag är trevlig helt klart! Men vadåååå, är ju mitt tredje år här på sidan! Blink