Forumet - Vad tycker Mysia om dig?

Vad tycker Mysia om dig?

3081 0 70

Hah. Blev sugen på att göra detta igen. Varsågoda och skriv så ger jag er en beskrivning av hur jag uppfattar er! Ska vara ärlig med eventuella "brister" osv, men ni vet ju hur jag är - jag ser väldigt mycket positivt i de allra flesta på både gott och ont, så förvänta er inga hårda sågningar. 

Spana också in:


Rejmond D Röjter: Party
Hejsan! Jag tycker du är trevlig och verkar vara en vettig snubbe. Roligt också att vi har en gemensam vän IRL, inte för att vi är "vänner" men ja... Bekant kanske man ska säga, heh. Hur som helst. Du är verkligen "björnig" både till din personlighet och utseende, hah. Du ser liksom gosig och snäll ut, och tycker det passar in på din personlighet. Känner dig inte så jättebra och har inte träffat dig heller, så kan inte ge dig nån mer utförlig beskrivning. Men har fått ett gott intryck av dig i alla fall. :) 

Zodd: ??
Åh, jag vet inte så mycket om dig tyvärr. Har inte fått något starkt intryck av dig. :/ Du har i alla fall inte visat dig vara dum i huvudet eller så ännu så det kan jag ge dig cred för, haha. :$ (förlåt! jag vill skriva nåt men vi får helt enkelt försöka prata lite mer så kanske du får en mer mättande bedömning!). 

Nachac: This could be amusing.
Du uttrycker dig väldigt bra både i tal och skrift (mvh din svensklärare) vilket ger ett intellektuellt och intelligent intryck. Det är alltid positivt med människor som är vältaliga och sådär, jag uppskattar i alla fall sånt väldigt mycket. Tyvärr tycker jag dock att du kan vara ganska besserwissig ibland. Även ganska påträngande, du är ganska ofta på de tjusiga um-bruttorna och rättså intensiv överlag, har jag uppfattat det som.

honolulu: shoot!
Du är charmig och rolig, du får många i din omgivning att skratta och ha kul! Du är också smart och har en del bra att säga om det mesta. Uppfattar dig som en stark, självständig kvinna som vet vad hon vill. Negativt kan väl vara att du ibland kan uppfattas som envis och dryg, även om jag inte tror du egentligen menar det. Verkar som du har/har haft det ganska tufft emellanåt och det är tråkigt, men tror även att om nån kan överleva sånt så är det ju du. Så you go girl! 

nubbie: Ge mig alla rosor du bara kan Skadeglädje
Nubbiibibibibiib! Åh hur ska jag börja detta nurå? Alltid tyckt att ett ord som passar dig utmärkt är gullig. Du är verkligen gullig och allt vad det innebär - både på utsidan och insidan. En söt, charmig, busig liten flicksnärta som alltid gör mig glad och sprallig. Vill verkligen umgås med dig oftare nu när jag flyttar tillbaka och leka med dina hundar och bygga korthus med din mor (ahahaha <3). Har faktiskt inget negativt att säga om dig. Tycker om dig. Och jag hoppas att du tycker om mig med. :$ 

S3ON: Glad
Tjena S3ON! Du och jag har ju alltid kommit överens, vill jag i alla fall tro. Tycker du är snäll och vill väl. Tråkigt att du inte alltid kommer överens med andra på forumet, vilket nog skulle vara det jag uppfattar som negativt med dig. Vet inte riktigt vad det beror på, har inte hängt med i era dispyter, men hoppas och tror att det kan lösas. I allmänhet diggar jag dig, men känner dig inte tillräckligt för att kunna ge dig en ordentlig bedömning. Kom så hänger vi i Sthlm den 15 så kanske jag kan säga lite mer om dig?

Volvo4life: Okej, kör bah´Glad
Jag tycker i allmänhet att du verkar vara en fin snubbe. Gillar VERKLIGEN dina hundbilder på Facebook och tycker du är asball som tog körkort (inspirerade mig lite till att själv ta det i sommar, faktiskt!). Du känns som en genomsnäll person. Det negativa kan vara att vissa bilder på dig är fett jävla creepy (jag menar främst de som är sönderredigerade så du typ ser ut som ett monster Gråter) vilket skrämmer mig lite, sedan även att du verkar digga SD vilket jag inte riktigt uppskattar. 

mynona: Jag skämmer bort mig själv genom att skriva i denna tråd. Jag behöver få höra något positivt just nu ;)

Nej men: ös på med alla negativa saker du kan tänka dig också, fast du aldrig gjort det förut!

Hahaha! Åh, Mynona! Jag tycker att du är en kvinnlig version av Nachac, fast minus det negativa och plus mer positiva saker. Du har liksom den där intellektuella, intelligenta utstrålningen som få personer har och du kan verkligen ta fram rätt ord för rätt tillfälle för att få fram precis det du vill säga på ett så pedagogiskt, tydligt och informativt sätt som möjligt. Du kan liksom såga en människa utan att personen känner sig sågad. Förstår du? Beundrar att du alltid är så bra i diskussioner - både på att lyssna, ta till sig det motståndaren säger och att ge svar på tal liksom. Enda negativa, för nu skulle jag ju verkligen kämpa med att hitta något, är att du varit anonym så länge på UM och ej kommit på träffar vilket jag finner jättejättejättetråkigt. Vill gärna träffa dig ju. 

Fingerprints: Jag vill.
Hej Fingerprints! Tycker du är söt som fan. Gillar din blogg, läser den rätt ofta. Gillar även din nya frisyr den passar dig så braaa! Tycker du verkar vara en rolig tjej att festa med. Och det kommer från någon som avskyr att "festa", haha. :D Vill liksom gå ut och partaja med dig! Du känns avslappnad, cool, rolig och social vilket i princip är det bästa receptet på en partypingla. Känner dig inte tillräckligt bra för att komma på nåt negativt faktiskt. Känns som du är en lätt person att umgås med och vara nära, även för personer som kanske inte trivs så bra i nytt sällskap. Ser fram emot att ses och hänga med just dig den 15e! :D

tevepro: jafdfdsfsdfsdfs
Mio min Mio! Du är snäll, omtänksam och du känns som en sån som ser alla. Till och med lilla Sonia. Du vill väl och du har ett stort, gott hjärta. Du känns även som någon man kan anförtro sig till, jag vet inte varför men jag känner liksom att jag kan lita på dig. Vi har ju tyvärr inte umgåtts särskilt mycket alls (ahhaha) men vi har ju pratat en del och gillar dig. Hoppas verkligen vi kan ses mer i sommar, vill snacka med dig! :) Enda negativa är väl kanske att du helt enkelt inte pratade med mig så mycket senast. Kan ha att göra med att du kanske är lite blyg IRL? Vet inte, fick det intrycket senast iaf. Det är ju inte så positivt pga vill snacka med dig!

iddqd: Ja.
Vet inte varför, men på senare tid har jag börjat känna att du är en som storebror för mig. Hahaha. :$ Du känns som en sån där vis, stark karl som man kan lära sig mycket av. Du lär mig t ex att vara mer tolerant mot människor, du utmanar mig (rejält Gråter) på Wordfeud osv. Du känns som någon som jag skulle få ut mycket av att hänga med, överlag. Bortom allt trams. Negativt är väl att jag fått intrycket av att vi inte riktigt är heeelt ense vad gäller politik, men men - allt kan ju inte sitta, liksom. Överlag är du en skön snubbe och jag kan nog stå ut med att inte ha politiska diskussioner med dig. ;)

Mysia: Du är charmig och rolig, du får många i din omgivning att skratta och ha kul! Du är också smart och har en del bra att säga om det mesta. Uppfattar dig som en stark, självständig kvinna som vet vad hon vill. Negativt kan väl vara att du ibland kan uppfattas som envis och dryg, även om jag inte tror du egentligen menar det. Verkar som du har/har haft det ganska tufft emellanåt och det är tråkigt, men tror även att om nån kan överleva sånt så är det ju du. Så you go girl! 
tackarrr och tack för ditt utförliga svar!! :)

ceka92: ge mig ord!
Hey gurl! Tycker du är helt enastående vacker. Skulle gärna velat se ut som du. Och gjorde jag det skulle jag typ blitt världens lyckligaste, haha. Du är verkligen väldigt väldigt fin. Men ska sluta vara ytlig nu, haha. Gillar att du är så frispråkig och det känns som du säger det du tänker ba rakt ut poff liksom, och det är beundransvärt och coolt! Har inte märkt nåt negativt med dig. Kanske att du ibland verkar lite förvirrad rent emotionellt, men är inte vi alla det liksom? Är inte rättvist att säga att det är en negativ egenskap. Vet inte. :( uhhh känner sån press på att säga negativa saker om folk men aahhhh vet inte