Forumet - vad tycker ni? :)

vad tycker ni? :)

423 0 12
Jag har tänkt tatuera mig rätt snart och har bestämt mig för vad jag ska ha men skulle vilja ha lite åsikter! :) Det ska vara en gammal stentavla med lite sprickor i sig där det står alea iacta est, tänkte att det ska vara två tärningar som visar 7 tillsammans :) (Den ska vara på underarmen)

Spana också in:

Sirfukksalot:

gammal stentavla med lite sprickor i sig


Väldigt sällan sånt ser snyggt ut, krävs en väldigt duktig tatuerare.

En polare gjorde nyligen en grej som påminner lite om din sten-grej, men det ser verkligen förjävligt ut. Inte så att det är dåligt, men liksom livlöst och platt och trist. Totala motsatsen till vad en bra tatuering borde vara..
Sirfukksalot:

Det är en personlig grej om att bara inse att saker har hänt och att man inte kan förändra saker :) Hade en rätt jobbig barndom^^


Varför just sjuor?

Om du vill få fram att det som har hänt har hänt och inte går att förändra så skulle jag lägga större betoning på symboler för tid och oföränderlighet (men fortfarande med tärningar om de behövs), t.ex. ett krossat timglas (kan krossas av tärningar), Fenix (motsatt; dör men kommer tillbaka; kan födas ur ett par tärningar) et cetera. Har du funderat på andra tatueringar? Tror tyvärr likt Trolle att det kommer se platt ut med gammal stentavla.