Forumet - vad tycker ni med tjejer som har för mycket hår runt omkring könsorganet?

vad tycker ni med tjejer som har för mycket hår runt omkring könsorganet?

885 0 65

Spana också in:

metafor:

ont: jag avundas deras (eventuella) självförtroende som gör att de känner sig fina utan att se prepubertala ut. :D


Är det "prebubertalt" att killar rakar ansiktet också?

Just "prepubertal"-argumentet mot rakning av underlivet finner jag väldigt ologiskt. I alla kulturer gör människor saker med sina kroppar för att se fina ut. Vi tar på och snygga kläder, duschar och smörjer in oss med väldoftade preparat av olika slag, borstar våra tänder och bär tandställning för att räta ut våra tänder, klipper och stylar håret på huvudet och gör en massa andra saker. Allt detta är helt "onaturligt" och i många fall gör vi saker för att dölja tecken på åldrande.

Varför är då rakning av underlivet så fel? Det skiljer sig ju inte alls från andra skönhetsåtgärder som vi gör. Om det är fel så borde ju alla de andra sakerna också vara fel. Alltså borde alla gå omkring nakna, svettiga, med oborstat hår och matrester mellan gulnande tänder som spretar vilt och "naturligt" i munnen.

Jag säger inte att det är fel att vara orakad, men jag säger att "prepubertal"-argumentet inte håller. Säger man däremot att alla har rätt att se ut som dem vill och att smaken faktiskt är som baken så köper jag det.
kul_bus:

Säger man däremot att alla har rätt att se ut som dem vill och att smaken faktiskt är som baken så köper jag det.


Alla har rätt att se ut som de vill. Det här var en diskussion om vad man tycker om tjejer med för mycket hår. Jag tycker att det kan vara fint. Finare än renrakat, som jag tycker är ganska fult... och tja, det får mig att tänka på småflickor, nakenråttor och hårsäcksinflammation.
Och du har rätt: En sjuttioårig donna med helrakad fitta ser förmodligen inte prepubertal ut, but I prefer not thinking about it.
Möjligen taskigt ordval av mig, men det är i alla fall "prepubertal" som dyker upp i min skalle.

kul_bus:

Varför är då rakning av underlivet så fel?


Never said that. Du får gärna raka ditt paket, om du vill. Klippa till porriga frisyrer om du vill. Gör dreads eller flätor.
Men alla kan inte tycka att det är fint eftersom
kul_bus:

smaken faktiskt är som baken