Forumet - Vad tycker ni om analsex?

Vad tycker ni om analsex?

10222 2 75

Jag har tänkt på det här, när jag var yngre så tänkte jag alltid åhh analsex det måste ju vara nice, eller? Jag frågade om tjejer gillade analsex utan egentligen ha någon aning vad jag pratade om. Nu känns det mer som något man vill göra, för att känna som att man är speciell för den personen. Man hör ofta (okej det kanske bara är jag), tjejer som inte gillar analsex så mycket, att de skulle kunna tänka sig att ha det med sin framtida man som de gift sig med bara. 

På ett sätt så känns det lite som samma logik som oskuld har. Det är som om man är intima tillsammans men ända inte riktigt, för man har inte haft analsex med så många. Samma logik fast omvänt har jag hört om en porrskådis som hade analsex enbart, och kände att då var det lugnt, hon kunde gifta sig med gott samvete. Hon hade ju bara haft analsex, det räknades inte som "sex" proper enligt henne. Som om man har sex, men ändå inte riktigt. 

Spana också in:


sicilianmind: Det är väl bra att det finns? Finns ju tjejer som tycker det är skönare med anal än vaginal. Killar också för den delen.
Tjejer som har svårt att få orgasm då? Blir förvirrad hur tjejer kan tycka det, om de bryr sig om sin njuting alltså ,visst de kanske bryr sig om vad killen vill mer och njuter av det i sig. 

amsi: meningen är uppenbarligen att män ska knulla varandra i röven eftersom mannens prostatakörtel sitter i analen. 
Räcker att du använder fingrar.